@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.10.2011

Jacadi 2011-2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Fransız bebek ve çocuk markası Jacadi, Paris'ten ilham alarak hazırladığı 2011-2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu'nda 1920’lerin en trend giysilerini modernize ederek sunuyor.

Eylül ayında Akmerkez'de açılan zarif stilin romantik bebek ve çocuk giyim markası Jacadi, koleksiyonlarında çocuk modasının en ince ve romantik yansımalarını kullanarak, “çocuk gibi çocuk” siluetler sunuyor.

Fransa’nın en köklü markalarından biri olan 0-12 yaş arası çocukların markası Jacadi, çocuk modasında Fransız geleneği ile yaratılan; özgün ve zamansız tasarımlarıyla dikkat çekiyor.



2011-2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu'nda Paris’ten ilham alan Jacadi, 1920’li yılların seçkin çizgilerini günümüze uyarlamış. Sportif ve şık bir görünüm sunan tüvit ceket ve paltolardan, örme süveterlere, kareli tüvit kasketlerden yumuşak hatlı yuvarlak şapkalara 1920’lerin en trend giysilerini modernize ederek sunan Jacadi; çocukları romantik ve masum bir şıklığa davet ediyor.

Jacadi, bu sezon geçmiş dönemin yaşam stilini vurgulayan sosyal etkinliklerden de etkilenmiş. Koleksiyonda dönemin spor stilini vurgulayan havacılık ve otomobil sanayinin öncülerinin giydiği bomber montlar, bisiklet sürmek ve golf oynamak için ideal bir şıklık sunan rahat golf pantolonları da dikkat çekiyor. O yıllarda her miniğin gardırobunun klasik parçası olan vücudun tamamını saran ya da kısa paçalı tulumlar ve ayaklı pijamalar ise koleksiyonun en neşeli parçalarından.



Jacadi, giysi koleksiyonuyla sunduğu zarif dünyasını, aynı incelikli yaratıcılığıyla sürdürdüğü dekoratif detaylarla da zenginleştiriyor. Ahşap ve doğal malzemelerin ön planda olduğu fonksiyonel mobilyalarda abartısız ve stil sahibi bir doku hakim.



Jacadi 2011-2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu'ndan çocuk giysi, aksesuar ve mobilya çeşitlerini görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2