Pudra.com 25.05.2012

Jurassic Land'de çocuk doğum günü partileri

Dinozor temalı park Jurassic Land’in "Parti Atölyesi"nde artık çocuk doğum günleri kutlanıyor. Çocuğunuza unutamayacağı bir doğum günü partisi yaşatmak için Jurassic Land her şeyi yapıyor. Size sadece davetli listesini yapmak kalıyor.

Forum İstanbul AVM’de 10 bin metrekarelik dev bir alanda çocuklara ve ailelerine dinozorlarla macera yaşatan Jurassic Land’de artık özel doğum günü kutlamaları da yapılıyor.

Jurassic Land'de çocuk doğum günü partileri

200 metrekarelik özel “Parti Atölyesi”nde gerçekleştirilen partilerde; dekorasyon, birbirinden eğlenceli aktiviteler ve ikram başta olmak üzere çocukların seveceği her şey düşünülmüş.

Jurassic Land, partilerde BRAKY, TİRATOP dışında, Jurassic Land turunu da içeren T-REX’in dahil olduğu 3 farklı doğum günü paketi sunuyor.

Gözetmenlerin çocuklara eşlik edeceği doğum günü paketlerinde uçan balonlar, müzik ve çocukların seveceği tarzda yemek ikramı standart. Ayrıca çocuğunuzun partisine daha farklı renkler katmak da elinizde. Jurassic Land hem etkinlik, animasyon hem de dekorasyon başlıkları altında farklı alternatifler de sunuyor. İster çocuğunuzun partisinde şapkadan tavşan çıkartan bir illüzyonist veya müzikal tadında bir kukla tiyatrosu getirtebilir, isterseniz temalı dekorasyonlarla çocuğunuzun partisini bir çizgi film veya masal ortamına çevirebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için telefon: 0212 640 80 88
Jurassic Land adres: Forum İstanbul AVM Kat: 2 Bayrampaşa - İstanbul
Jurassicland.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER