@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.10.2013

Kate Middleton’ın doğum kilolarını verme sırrı ne?

Ağustos ayında bebeği Prens George’u dünyaya getiren Prenses Middleton’ın kısa sürede hamilelik öncesi formuna kavuşması herkesi şaşırttı. Peki prensesin forma girme sırrı neydi? Yanıtı Pudra.com’da.

Kate Middleton’ı, eşi Prens William ile birlikte küçük oğulları Prens George’un vaftiz töreninde gördük en son. Fit vücudu ve şık giysisiyle göz dolduruyordu. 26 Ağustos’ta bebeğini dünyaya getirmesinin üzerinden çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen doğum kilolarından eser kalmamasıyla imrendirici, evet belki de kabul etmeli, kıskandırıcı güzellikteydi. Bu durumda biz kadınların aklındaki soru şu: Kate Middleton’ın doğum kilolarını verme sırrı ne?

Kate Middleton’ın doğum kilolarını verme sırrı ne?

Kate Middleton, bebeğini dünyaya getirdikten sadece 37 gün sonra market alışverişi esnasında basının objektifine yansıdı. Dümdüz karnıyla şaşırttı herkesi.

Çok sıkı, hatta çılgınca denilebilecek bir diyete girdiği, özel formüller uyguladığı düşünüldü.

US Weekly dergisinin ulaştığı bir kaynağa göre, Cambridge Düşesi Kate Middleton, kilo vermek, şaşırtıcı görünümüne kavuşmak için düşünüldüğü gibi zorlu bir sürecin içine girmedi.

Bebek George’u dünyaya getirdikten birkaç hafta sonrasında bile doğum yapmış bir kadın olduğuna inanılamayacak forma görmesi ekstra bir diyete, geç saatlere kadar yapılan egzersizlere bağlı olarak gerçekleşmedi.



Dergiye bilgi veren kaynağa göre, Middleton’ın kilo vermesi tamamen doğal yollardan oldu, yeni anne kesinlikle diyete girmedi. Sadece bebeğini emzirdi! Emzirdikçe, hamilelik esnasında aldığı bir miktar kilosu, yavaş yavaş eridi.

“Ne yapmadı?” derseniz, her akşam kanepeye uzanıp koca bir kase cipsi kıtır kıtır yemedi!

Kate Middelton’ın doğum kilolarını vermesinin bir başka sırrı da doğum sonrası yoga yapmaya devam etmesi oldu.

Ne dersiniz, Kate Middleton’ın emzirmeye devam ederek, abur cuburdan uzak durarak ve yoga yaparak doğum kilolarından kurtulmuş olması sizi şaşırttı mı?


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER