01.02.2011

KidsZone’da sömestr atölyeleri

Feneryolu’nun eğlenceli çocuk merkezi KidsZone, birbirinden güzel sömestr atölyelerine sahip. Çocuklarınız burada Pinata, seramik, cup cake, kağıttan maskeler yapacak; fotoğraf çekecek ve geri dönüşümü öğrenecek.

KidsZone’a gelen çocuklar bu ara tatilde birbirinden yaratıcı ve eğlenceli atölye çalışmaları ile keyifli bir tatil geçirecekler. Günlük ya da haftalık olarak katılabilecekleri atölye programlarından sonra nefis yiyecek ve içecekler onları bekliyor olacak. KidsZone’da program olur da oyun olmazsa olmaz! Top havuzu, tırmanma duvarı ve tüm mekanda oyunlar ve eğlenceler...

KidsZone’da sömestr atölyeleri

Pinata Atölyesi

Doğumgünlerinin vazgeçilmez eğlencesi Pinata’ların nasıl yapıldıklarını öğrenip istenilen gibi bir Pinata tasarlanacak.

Seramik Atölyesi

Yaratıcılığın her alanına katkısı olan kil çamuru ile iki ve üç boyutlu çalışmalar yapılacak. Çok eğlenceli bir çalışma.

Mutfak Atölyesi

En favori atölyelerden biri de bu! Bu tatil Cup Cake çılgınlığı yapılacak. Önlük boyayıp Cup Cake’ler pişirilecek. Şeker hamuru ile hayvan, çiçek yapımı öğrenip Cup Cake’lerin üstleri süslenecek . Kolay pizza ve limonata da yapılacak.

KidsZone’un her çocuğa özel tariflerini içeren bir “Mini Yemek” kitabı ve boyadıkları önlükler de hediyeleri! Kısaca mönü; Cup Cake, Pizza ve Limonata.

Fotoğraf Atölyesi

İyi fotoğraf çekmenin özellikleri fotoğraf sanatçısı tarafından anlatacak. Çocuklar kendi makineleri ile doğa ve obje fotoğraflayacaklar. Daha sonra sanatçı ile bilgisayar ortamında çekimlerin değerlendirilmesi yapılacak. Okul ve proje çalışmalarını destekleyecek nitelikte görsel çalışmalar da “fotoğrafla kolaj çalışması gibi” yapılacak.

Geri Dönüşüm Atölyesi

Çöpe attığımız malzemelerden neler neler yapılıyor, çocuklar gözlerine inanamayacak. Acayip bir beyin jimnastiği! Pet şişeler, kapaklar, kağıtlar... Kullanılmaz atık dediğimiz ne varsa bu atölyede canlanacak, hayat bulacak. Oyuncaklar, başlık ve kasklar, çiçek ve çanta yapılacak. Mutlaka deneyin.

PaperMache Atölyesi

Kağıt hamuru ile inanılmaz maskeler ve oyuncaklar tasarlanacak. Üç boyutlu objeler ile çocuklar yaratıcılıklarının sınırlarını zorlayacak.

Ücretler:
Günlük 60 TL
Haftalık 250 TL (5 Gün)
Kardeşler %50 indirimli

Adres: Celal Turşucu Sok. Burç Sitesi C Blok Müstakil Giriş, Feneryolu
Tel: 0216 4506644 / 0532 4146698
Web: www.cocukaktivitemerkezi.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER