25.10.2011

Koton Çocuk 2011-2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Koton Çocuk 2011-2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu'nda eğlenceli, doğaya uygun, trendi ve rengarenk modeller göze çarpıyor. Galiba bu sezonda çocuklar bizden daha şık olacaklar.

Koton Çocuk 2011-2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, büyükler kadar trendi, çocuklar kadar renkli. Koleksiyonda modadan ödün vermeyen rahat kesimler ön plana çıkıyor. İşte, Koton'un çocuk koleksiyonundaki temalar ve bu temalar altında yer alan parçalar...

Naturel
Doğa tonları, yumuşak beyazlar, sıcak dokular; erkekler için haki pantolonlar, kızlar için dantel detayları ve fırfırlar Naturel teması altında toplanıyor.

Hiper-Eğlence
Işıklı pop renkler, sezonun trend jean modelleri, deri montlar, üç boyutlu tişörtler çok eğlenceli.

Temiz Hava
Dağcı montları, ekoseler, kar deseni, sıcak kazaklar, deri paneller ve kürk yelekler bu tema altında.



Dahi Çocuklar
Tüvit ve kadifeler, beyaz gömlekler; kızlar için piliseli etekler, fiyonk detayları; erkekler için iki tonlu hırkalar, deri kol yaması detayları öne çıkıyor.

Okula Dönüş
Beyaz ile kombinlenen kırmızı ve lacivert, çubuk desenleri, kızlar için puan ve kalp detayları, erkekler için kolej montları, puf yelekler çok şık ve işlevsel.

Minimal Trend
Kızlar için shift elbiseler, pelerinler, panel, çift-ton ve bebe yaka detayları; erkekler için balıkçı yakalar, çift-düğme ceketler, Minimal Trend'ler konseptine dahil.



Koton Çocuk 2011-2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu'nu görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2