@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.03.2013

Koton Çocuk 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Günün her saati her duruma uygun tasarımları barındıran Koton Kids 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, çok eğlenceli ve rahat görünüyor.

Koton Kids 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, “Country Cool”, “Sörf”, “Bale Sınıfı”, “Uptown Kids” ve “Happy Tropics” kategorilerinde hazırlanmış. Bu tasarımlar sayesinde, küçük yaşta stillerini oluşturmaya başlayan çocuklar için moda eğlenceli bir oyuna dönüyor.

Country Cool Koleksiyonu
Doğal ve beyaz dokular, alternatif denimler, lacivert, parlak kırmızı, yeşil ve doğa tonlarının yer aldığı koton elbiseler, minik gömlekler, denim şortlar ve salopetlerden oluşan "Country Cool" koleksiyonu en son trendleri yansıtıyor. Erkekler için tasarlanmış ormancı gömlekleri, denim bermudalar çocuklara sınırsız hareket özgürlüğü veriyor.

Sörf Koleksiyonu
“Sörf” koleksiyonu, küçük denizcilere lacivert, beyaz, kırmızı, elektrikli mavi, parlak turuncu ve yeşil renkleri ile baharın yumuşak havasını yansıtıyor. Erkeklerde denizci çizgiler, marin-print tişörtler ve koton şortlar; kızlar için taze koton elbise, çizgili tişört ve mini eteklerler göze çarpıyor.


Bale Sınıfı Koleksiyonu
Sezonun trendlerinden renkli tül tütülerin ön plana çıktığı “Bale Sınıfı” koleksiyonu neon, pembe, elektrik mavisi, parlak mercan ve beyazlardan oluşuyor. Renkli tül etekler, polka desen tişörtler ve tozluklar minik kızların rüyalarını gerçekleştiriyor.

Uptown Kids Koleksiyonu
60’ların havasını yansıtan Koton Kids 2013 İlkbahar-Yaz “Uptown Kids” koleksiyonunda dondurma tonları, nane, akua, toz mavi, lacivert, siyah ve beyaz renkleri hakim. Erkekler için pike polo tişörtler, yaz gömlekleri, trikolar, blazer hafif ceketler ve koton şortlarla kombinleniyor. Kızlar ise A kesim elbiseler, dokulu etekler, minik koton gömlekler ve şık hırkalarla fark yaratıyor.

Happy Tropics Koleksiyonu
Tropics koleksiyonu, minikler için tropik ilhamlı renk ve desenleri sunuyor. Yaz elbiseleri, rengarenk minik şortlar, spagetti askı bluzlar ve mini etekler kız gardroplarının vazgeçilmezi oluyor. Erkekler ise tropik desenli tişörtler, renkli koton şortlar ve hawaii gömlekleriyle plajların en trendi görünümünü yansıtıyor.

Koton Kids 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'ndan en güzel modelleri görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2