@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.09.2012

Koton Çocuk 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Renkli ve rahat modelleri ile öne çıkan Koton Kids 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu'nun “60’s Swing”, “Bond”, “Çiftlik" ve “Celebration” konseptli ürünleri arasından en güzelleri Pudra.com'da.

Modayı seven anne ve babaların stil sahibi çocukları için Koton Kids 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu'nu mercek altına yatırıyoruz.

Koton Kids'in renkli, rahat ve zengin koleksiyonu 2-10 yaş arası tüm çocuklara uygun fiyatlı, günün her saati, her duruma uygun eğlenceli ve trendi ürünler sunuyor.

“60’s Swing”, “Bond”, “Çiftlik” ve “Celebration”, konseptlerini barındıran Koton Kids 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, stil sahibi büyüklerin küçük yaşta stillerini oluşturmaya başlayan çocukları için tasarlanıyor.

60’s Swing teması ile 60’lı yılların canlı retro renklerini miniklere sunan koleksiyon, şeker pembesi, mavi, ateş kırmızısı, mimoza sarısı, zümrüt yeşili, krema ve siyah tonlarından oluşuyor. Ponpon detayların, sık düğümlerin kullanıldığı kadife, kalın örgüler küçük hanımların ve yakışıklı beylerin gardırobunda yerini alacak. Erkekler için şık kadife pantolonlar üzerine oxford gömlekler, puf montlar, kızlar için ise mini box etekler, cigarette pantolonlar, minik ceketler ve peter-pan yakalar fark yaratıyor.


Koton Kids “Bond” teması, 1970’li yılların Bond filmleri kadar havalı bir koleksiyon olarak karşımıza çıkıyor. Koleksiyonda yer alan bej, ecru, toz pembe, lacivert, ahududu, böğürtlen ve kahve tonları dikkat çeken renkler arasında... Erkekler için tasarlanmış chino, kadife pantolonlar tüvit, balık sırtı ceketler ile kombinlenebiliyor. Kalın örgü hırkalar, kolej montları, çoban paltolar ise bu şıklığı tamamlayıcı şık detaylar arasında yerini alıyor. Tütü astarlı trençkotlar, kadife sonbahar elbiseleri, tüylü yelekler ise giyimde gösterişi seven kızların tercihi olacak.



Koton Kids 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonun’da yer alan, Çiftlik eğlencesinin şehire taşınmış halini yansıtan Koton Kids "Çiftlik" teması, doğanın bütün renklerini rahatına düşkün minikler için yansıtıyor. Toprak tonları, karamel, yanık portakal, safran, gökyüzü mavisi,yumuşak pembe, gri, haki ve orman yeşilinden oluşuyor. Rahatlığına düşkün ancak bir o kadar da şık gözükmek isteyen kızların tercihi koyun postu yelekler, minik çoban ceketler, tatlı hayvan baskılı kazaklar, fırfırlı etekler, dantel ve fitilli kadifelerden yana olacak. Denim pantolonlar, oduncu gömlekler ve puf avcı montlar ise babaları kadar şık ve rahat gözükmek isteyen erkeklerin tercihi…

Anne ve babaları gibi eğlenceyi seven minikler için parti zamanı! “Celebration’’ temasını içeren koleksiyon, en az büyüklerinki kadar şık ve trendy bir parti gardırobu sunuyor. Ahududu, yumuşak beyaz, duman, siyah, pamuk helvası pembesi ve ruj kırmızısı koleksiyonda kullanılan eğlenceli renklerden bazıları… Dantel ve kadife elbiseler, tütü tül etekler, yuvarlak yakalı minik bluzlar, brokar ve altın işlemeler, payet ve pırıltılarla eğlenceye hazırlanan süslü parti kızlarına, havalı oxford gömlekleri, şık chino pantolon giyen erkek arkadaşları eşlik edecek.

Koton Kids 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu'ndan seçtiğimiz en güzel modelleri görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2