@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.02.2014

Koton Kids 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Çocukların oyun tutkusu ve hayal dünyası Koton’un stil sahibi tasarımlarıyla birleşti ve ortaya capcanlı bir Koton Çocuk 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu çıktı.

2014'ün İlkbahar Yaz dönemi için hazırlanan Koton çocuk koleksiyonunda, çocukların oyun tutkusu ve hayal dünyası Koton’un stil sahibi tasarımlarıyla birleşiyor. Yeni sezon giysileri, dünyanın dört bir yanından ilham alan “Little Indian” ve sportif “A Team” koleksiyonlarından oluşuyor.

Koton Kids “Little Indians” Koleksiyonu

Meksika’dan Latin Amerika’ya, Nevada Çölü’nden Klimanjero’ya kadar tüm yerel renkler ve etnik ilhamlarla zenginleşen Koton Kids Little Indians koleksiyonu, bu yaz çocukları maceralı bir dünya turuna çıkarıyor. Kızlar için Kızılderili desenlerinde etekler, püsküllü bluzlar, Meksika desenli mini şortlar ve rodeo detaylı gömlekler kimseye benzemek istemeyen minik kızlar için farklı seçenekler sunuyor.

Koton Kids 2014 İlkbahar Yaz Little Indian Koleksiyonu, etnik desenlerde tişört ve sweatshirt'ler, jean gömlekler, safari şortlar, keten gömlek ve pantolonların bulunduğu gezgin ruhlu minik beyler için maceracı ve stil sahibi bir yaz gardırobu sunuyor. Beyaz tonları, ateş kırmızısı, bronz kahve, indigo mavi, portakal, safran sarısı ve şeker pembe koleksiyonun ana renklerini oluşturuyor. Koton Kids 2014 İlkbahar Yaz Little Indian Koleksiyonu, çocukları dünyanın tüm renkleriyle tanıştırıyor.

Koton Kids “A Team” Koleksiyonu

Koton, 2014 Yazı’nın en dikkat çekici trendlerinden biri olan atletik duruşu çocuklar için yeniden yorumluyor. Koton Kids A Team Koleksiyonu, enerjik miniklere konforlu bir yaz şıklığı için sunuyor. Dumanlı gri, parlak turuncu, elektrik mavi, ateş kırmızısı, limon, parlak yeşil, beyaz ve siyah renklerinin ön planda olduğu koleksiyonda, spor sahalarının yansımalarıyla zenginleşen enerjik parçalar yer alıyor.

Sportif tavırlı Koton Kids A Team Koleksiyonu'nda, erkekler için boksör şortları, basketbol atletleri, dökümlü eşofman altları, grafik baskılı tişörtler; kızlar için mini kaykay etekleri, paten şortları, rengarenk taytlar ve çıtır tenis elbiseleri dikkat çekiyor. Enerjik minikler, Koton Kids A Team Koleksiyonu ile yazın coşkusunu doyasıya yaşarken hem şık hem de rahat hissediyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2