Pudra.com 09.03.2015

Legoland Discovery Centre, Forum İstanbul'da açılıyor

Forum İstanbul'da temelleri atılan Legoland Discovery Centre, 2015 yazında kapılarını açmaya hazırlanıyor. Legoland İstanbul, 3-10 yaş arası çocuklara ve ailelerine renkli ve eğlenceli bir dünya sunacak.

Forum İstanbul’da yer alan Legoland Discovery Centre, 3-10 yaş arası çocuklara ve ailelerine yaratıcı ve eğlence dolu bir dünya sunmaya hazırlanıyor. 3 bin metrekarelik alanda 3 milyon Lego parçası ile Doğu Avrupa’nın ve Türkiye’nin ilk Legoland Discovery Centre’ı, 2015 yazında ziyaretçilere kapılarını açacak.

Legoland Discovery Centre, Forum İstanbul'da açılıyor

Legoland Discovery Centre İstanbul’da, Lego gezileri, 4 boyutlu sinema, Lego parçalarının yapım sırrının anlatıldığı LegoFabrika Turu, Master Model Builder tarafından yönetilen atölye çalışmaları, temalı oyun alanları, doğum günleri ve kutlamalar için özel parti odaları ve İstanbul’un simgelerinin inşa edildiği Lego Miniland sergisi yer alacak.

Tüm Legoland Discovery Centre’larda, bulunduğu bölgeye özel olarak inşa edilen Miniland’de, İstanbul’un simgesi haline gelmiş yapılar, minyatür olarak Lego parçalarından yapılacak. Topkapı Sarayı Bab-üs Selam Kapısı, Aya Sofya ve Boğaziçi Köprüsü gibi İstanbul’un sembolik yapıları, 6 Nisan 2015 tarihine kadar yapılacak oylama ile belirlenecek ve Legoland Discovery Centre’da Lego parçaları ile ölümsüzleştirilecek.

Legoland Discovery Centre İstanbul
Adres:
Forum İstanbul Alışveriş Merkezi
Kocatepe Mah. Paşa Cad. 34045 Bayrampaşa-İstanbul
Telefon: (0 212) 443 13 50


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER