Pudra.com 08.04.2014

Legoland Forum İstanbul'da açılıyor!

Dünyanın en büyük eğlence merkezlerinden Legoland® Discovery Center, 2015 baharında Forum İstanbul’da açılıyor.

Çocuklar için interaktif ve eğitici bir kapalı alan deneyimi sağlayan, dünyanın en büyük kapalı oyun parklarından Legoland’in, 2015 bahar aylarında Türkiye’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Forum İstanbul’da hizmete girmesi planlanıyor.

Legoland Forum İstanbul'da açılıyor!

Geçtiğimiz eylül ayında Turkuazoo Akvaryumu’nu satın alan Merlin Entertainments, İstanbul’da ikinci çekim merkezi olarak bir Legoland Discovery Center inşa etme ve açma konusunda Multi Türkiye ile anlaşmaya vardı.

İlk lego tuğlasından bu yana popülerliğini hiç yitirmeyen Lego, tüm dünyada çocukların en sevdiği oyuncaklardan biri olmaya devam ediyor. Tamamen hayal gücüne bağlı olarak farklı dünyalar yaratılabilen bu oyuncaklar eğlenceli olduğu kadar çocukların gelişimi için de oldukça faydalı olmasından dolayı aileler tarafından tercih ediliyor.


Son derece interaktif, eğitici ve eğlenceli bir oyun alanı sunan Legoland bünyesinde çocuklar için pek çok aktivite yer alıyor. Heyecan verici lego sürüşleri, 4D sinema, interaktif lego fabrika turu ile lego tuğlalarının nasıl yapıldığına dair anlatımlar, ayrıca doğum günleri ve diğer kutlamalar için özel parti odaları çocuklara keyifli dakikalar yaşatırken, şehir dokusunu ve simgesel yapılarını yansıtan Lego Miniland sergisi gibi bir dizi temalı oyun da çocuklara yaşadıkları şehirle ilgili eğitici bilgiler sağlayacak.

3 bin yüz metrekarelik alan üzerinde yer alması planlanan Legoland’in inşaatının, yaz aylarında başlaması bekleniyor. Forum İstanbul Legoland’ın Lego modelleri, Merlin Entertainments’ın dünyanın dört bir yanındaki uzman stüdyolarında hazırlanacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER