@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.12.2010

Leileo'dan Pudra okuyucularına indirim!

Emzirmek kıyafetleri ve organik bebek giysileri markası Leileo'dan pudra.com okuyucularına özel %20 indirim fırsatı...

Değerli okuyucularımız, 'Leileo'dan pudra.com okuyucularına %20 indirim' kampamyamız 31 Ocak 2011 tarihinde sona ermiştir. İlginize teşekkür ederiz...

Leileo'dan Pudra okuyucularına indirim!

LeiLeo Mom&Baby, bambu ve organik pamuk kumaşları ile sahip olduğu yüksek kaliteli ve uygun fiyatlarıyla çok ilgi görüyor... Markanın amacı annelerin emzirme dönemlerinde pratik giysilerle rahat etmelerini sağlamak ve bebeklerini anne sütüyle beslemelerine destek olmak. Bebeklerin de hassas ve alerjik ciltlerine hiçbir kimyasal içermeyen organik kumaşlar değmesini sağlamak. Bir anne daha ne isteyebilir ki?

Leileo'dan Pudra.com okuyucularına indirim!



Anne adaylarına ve emziren annelere çok özel bir sürprizimiz var: Organik ve çok rahat emzirme kıyafetleri yapan Leileo Mom&Baby Pudra.com okuyucularına indirim yapıyor...

LeiLeo, pudra.com anneleriyle tanışmak için çok özel bir indirim kampanyası yapıyor: 31 Ocak 2011’e kadar leileo.com adresinden yapacağınız alışverişlerde ödemenizi yapmadan önce indirim kodu bölümüne PUDRA11 yazın ve %20 indirim kazanın.

LeiLeo’yla tanışmak ve indirimli alışveriş yapmak için tıklayın: www.leileo.com




LeiLeo’da anneler için neler var?
Hem hamilelik hem emzirme döneminde giyilebilen bambu kumaşından harika bluzler, pantolon gibi duran, hem hamilelikte hem doğum sonrasında giyilebilen eşofman altları ve dış mekanlarda emzirmeyi kolaylaştıran emzirme pançosu, bir de hamielik boyunca sevdiğiniz tshirtleri giymeye devam edebilmeniz için bel bantı. Hepsi çok kullanışlı ve pratik, uzun süre kullanılabilen, ayrıca bambu kumaşı kullanıldığı için antialerjik, antibakteriyel ve terletmeyen ürünler.

Leileo'da bebekler için neler var?
Bebekler için ise organik tulum, body, bere, önlük ve renk renk battaniyelerin hepsi %100 organik Ege pamuğundan üretilmiş, hem yumuşacık hem de sağlıklı. LeiLeo Baby’nin hastane çıkışı seti de doğal malzemeler kullanılan el yapımı kutusunda sunuluyor. Kutunun kapağı resim çerçevesi olarak kullanılabiliyor ya da bebeğin hatıra kutusu olarak değerlendirilebiliyor, yani o da geri dönüşümlü olarak düşünülmüş.

Siz de hemen Leileo.com'a tıklayın ve en şık ve kullanışlı emzirme kıyafetlerini ve bebek giysilerini pudra.com'a özel %20 indirimle satın alın... (İndirimden faydalanmak için ödeme sayfasına PUDRA11 yazmayı unutmayın...)

Leileo'yu yakından tanımak ve Leileo emzirme kıyafetlerini ve bebek giysilerini görmek için yazımıza tıklayın...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER