Pudra.com 09.04.2012

Matt Damon kızı için Cybex Callisto'yu seçti

Hollywood'un en popüler babalarından Matt Damon kızı Isabella'yı Cybex Callisto bebek arabası ile gezdirirken objektiflere yansıdı.

Hollywood'un en başarılı aktörlerinden Matt Damon, New York sokaklarında kızı Isabella’yı Cybex Callisto bebek arabaları ile gezdirirken keyifli karelerle objektiflere yansıdı.

Matt Damon kızı için Cybex Callisto'yu seçti

Yer aldığı projeler ve oynadığı filmlerle milyonların beğeni ile takip ettiği aktör Matt Damon; örnek baba olması sebebiyle de hayran sayısını gün geçtikçe artırıyor. Dört kız çocuk sahibi olan Matt Damon son dönemlerde 5 yaşındaki kızı Isabella ile New York sokaklarında uzun yürüyüşler yapmayı tercih ediyor. Kızı Isabella ile yaptığı keyifli gezilerinde Damon’ın en büyük yardımcısı ise Cybex Callisto bebek arabaları.

Bebeklerin ve çocukların güvenliği için tasarladığı ürünler ile tüm dünyada en çok tercih edilen marka olan Cybex; Callisto modeliyle güvenli ve rahat gezinti imkanı sunuyor.

Kolay bir şekilde lüks bir bebek arabasına dönüşebilen Cybex Callisto’ya; son derece hafif ve şık yapısı sayesinde şehrin sokaklarında manevra yaptırmak çok kolay ve eğlenceli. Kolay katlama yönteminin yanı sıra içerisinde yer alan portatif döşeği taşıma aracı ve seyahat yatağı olarak da kullanılabiliyor. Tek elle 5 farklı pozisyona ayarlanabilen koltuk arkası özelliği de çocuklar ve aileleri için en yüksek konforu sağlıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER