16.01.2023

Ünlü çocuk oyuncular Mila ve Müziğin Dahi Bestecileri için aynı sahnede!

Ufak Tefek Cinayetler'in Mila'sı, Tozkoparan İskender'in Tayfun'u müzikli çocuk oyunu Mila ve Müziğin Dahi Bestecileri oyunuyla tiyatro sahnesinde! 

Sanatın mutlu eden yönünün, çocukların dünyasında nasıl bir sihir olduğunu ve gerçek sihir olan sevginin gücünü anlatan müzikli bir çocuk oyunu arıyorsanız, televizyonun ünlü çocuklarının tiyatro sahnesinde buluştuğu müzikli çocuk oyunu Mila ve Müziğin Dahi Bestecileri oyunu tam ailenize göre!

Ünlü çocuk oyuncular müzikli çocuk oyunu Mila ve Müziğin Dahi Bestecileri için aynı sahnede!

Alpi Çocuk Tiyatrosu’ndan, Gerçek Sanat Atölyesi yapımcılığında müzikli, danslı çocuk oyunu  “Mila ve Müziğin Dahi Bestecileri" 21 Ocak 2023 Cumartesi gününden itibaren tiyatroseverlerle bir araya geliyor.

Dünyaca ünlü klasik müzik bestecileri Mozart, Bach ve Beethoven’ın anlatıldığı bu oyunda müziği çok seven Mila, bu ünlü bestecilerle rüyasında buluşuyor. Birçok dizide başarıyla oynayan televizyonun ünlü çocuk yıldızları bu kez tiyatro sahnesinde bir müzikalde boy gösteriyor. Gerçek Sanat Atölyesi’nin yapımcılığında provalarına başlanan oyunda, Lavinya Ünlüer, Esat Polat Güler, Alihan Türkdemir, Taha Sönmezışık ve gazeteci Mukaddes Kaya rol alıyor. 
 
Lavinya Ünlüer

Lavinya Ünlüer'i Ufak Tefek Cinayetler dizisinde, Merve Aksak ve Serhan Aksak'ın kızı Mila rolünden tanıyorsunuz. Ünlüer, ayrıca Benim Tatlı Yalanım dizisinde ve Bulutlardan Aşağı filminde başrolde yer almıştı. 
 
Esat Polat Güler

Esat Polat Güler ise, 2016 yılından bu yana pek çok popüler yapımda yer aldı. Bunlardan ilk akla gelen, Güldür Güldür Show'un çocuklar için olan versiyonu Güldüy Güldüy Show Çocuk, Olanlar Oldu, Bizim Köyün Şarkısı ve son olarak Tozkoparan İskender...

Keza Alihan Türkdemir de Dolunay, Hadi be Oğlum, Evlat Kokusu ve Acı Tatlı Ekşi gibi yapımlarda boy gösterdi. 

Taha Sönmezışık'ı ise Can Dostlar, Dönerse Senindir, Bizim Köyün Şarkısı ve Gamonya: Hayaller Ülkesi adlı yapımlardan tanıyoruz. 

MİLA VE MÜZİĞİN DAHİ BESTECİLERİ OYUNU KONUSU

“Mila ve Müziğin Dahi Bestecileri”, oyunu Mila’nın hayal dünyasının derinliklerine doğru yol aldığımız, sanatın mutlu eden yönünün çocukların dünyasında nasıl bir sihir olduğunu, gerçek sihrin sevgi dolu bir kalpten geçtiğini ve öğrenmenin çocukları ne denli mutlu ettiğini anlatıyor.

Dünyaca ünlü Klasik müzik bestecileri Mozart, Bach ve Beethoven’ın anlatıldığı bu oyunda müziği çok seven Mila, bu ünlü bestecilerle rüyasında buluşuyor.

Çocukların öğrenerek ruhlarını beslediklerini, sevgiyle güvende olma hissini ve sanatla kültürünü arttırmanın önemini anlatan oyun, hayal edebilme gücünü, kaybetmeyen, eğitimli, kültürlü ve mutlu çocuklarımızın geleceğin umut ışıklarını yakmaları için perdesini müzikal bir anlatımla açıyor.  Müzik, dans ve eşsiz ışık tasarımıyla birleşen oyuna tüm çocuklar davetli! Biletleri Biletix'ten alabilirsiniz.

Gösterim tarihleri: 
  • 21 Ocak 2023 Saat 13.00 / 15.00 Trump Towers-Mecidiyeköy
  • 22 Ocak 2023 Saat : 13.00 Beylikdüzü AKM Salonu
  • 11 Şubat 2023 Saat 13.00 Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

MİLA VE MÜZİĞİN DAHİ BESTECİLERİ OYUNU KÜNYE
Yazan: Bilal Çatalçekiç
Yönetmen: Bilal Çatalçekiç
Yapım: Gerçek Sanat Atölyesi
Koreograf: Pınar Ataer
Işık Tasarım: Mustafa Türkoğlu
Oyuncular: Lavinya Ünlüer, Esat Polat Güler, Alihan Türkdemir, Taha Sönmezışık, Mukaddes Kaya


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER