pudra.com 03.01.2011

Modasever kızlara harika bir oyuncak:Harumika

Kız çocukları için Türkiye’ye yepyeni bir oyuncak geldi: “Harumika”. “Harumika Kendin Yap” tasarım setleri ile kız çocukları moda tasarımına ilk adımlarını atacaklar.

Oyuncak sektörünün köklü şirketlerinden Adore Oyuncak geleceğin modacıları olacak kız çocuklarını dünya ile aynı anda ‘Harumika’ ile tanıştırıyor. Dünya oyuncak devi Bandai tarafından üretilen Harumika tasarım setleri, oyuncak pazarında benzeri bulunmayan çeşitli özellikleriyle dikkati çekiyor. Harumika, çocukları modanın eğlenceli ve göz kamaştırıcı dünyasına götürüyor.

Modasever kızlara harika bir oyuncak:Harumika

Dikişe, makasa ve yapışkana gerek kalmadan, kız çocukları sadece beğendikleri kumaşı ve Harumika tasarım setlerini kullanarak istedikleri elbiseyi tasarlayacak.

Harumika tasarım setleri ile moda çok kolay ve keyifli!

Kız çocukları kullanacakları kumaşı seçtikten sonra Harumika aparatını kullanarak elbiselerini tasarlayacaklar. Elbise tasarımı bittikten sonra ise tasarımınlarını zenginleştirmek için birbirinden farklı aksesuarları, parlak taşları ve stickerları kullanabilecekler.

Oyuncak bebek ile oynamaktan çok daha fazla keyif veren benzersiz ‘Harumika Kendin Yap’ tasarım setleri ile kız çocukları yaratıcı, göz kamaştırıcı ve bir o kadar da büyüleyici tasarımlara imza atabilecekler.

Harumika tasarım setleri sınırsız kombinasyon seçenekleri ile kız çocuklarının hayal güçlerini genişletecek, tasarım ile tanıştırıp onların moda tasarımına ilk adımları atmalarını sağlayacak.

Harumika; tüm Maxitoys mağazalarında, İstinye Park Adore Oyuncak mağazasında ve www.adoreoyuncak.com sitesinde satışa sunuldu.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER