pudra.com 06.01.2010

Mother and Baby Ocak'ta dopdolu!

Annelerin rehberi Mother and Baby’nin Ocak sayısında yine faydalı bilgiler, sürprizler ve Ayşe Arman ile çok özel bir çekim var.

Pudra, Mother and Baby dergisinin Ocak sayısını çok sevdi! Neden mi?

Mother and Baby Ocak'ta dopdolu!

Çünkü kapağında Ayşe Arman ve kızı Alya var…

Kızı Alya ile çok eğlenceli pozlar veren Ayşe Arman’la Dubai-İstanbul arası trafiğini, anneliğini ve yeni kitabı ‘Alya, Sevgilim ve Ben’i konuşmuşlar.

Çünkü bebek bakımında doğru bilinen 20 hatayı öğreniyoruz…
Yeni yılın ilk sayısında halk arasında bebek bakımıyla ilgili bilinen yirmi yanlış bizlerle paylaşılmış. Mesela şekerli su sarılığa iyi gelir mi? Gerçekten sütümüz yetmiyor mu?..

Çünkü annelerin yeni yardımcısı olan koçluğu incelemişler…
Son yıllarda ülkemizde de, tüm dünyada olduğu gibi, koçluk sözü sık sık duyulur oldu. Özellikle de yaşam koçluğu. Peki, annelere özel bir koçluk var mı? Neden olmasın öyle değil mi?

Çünkü domuz gribini büyüteç altına almışlar…
Domuz gribi sağlığımızı tehdit etmekle kalmıyor, psikolojimizi özellikle de çocuklarımızın psikolojilerini bozuyor. Ama bunu engelleyebilirsiniz. Tabii önlem almanız şart! Öneriler derginin Ocak sayısında.

Çünkü hamilelikte yoga konusunu araştırmışlar…
Hamileyken de yoga yapabilirsiniz. Hatta özellikle hamileyken yoga yapmanız önerilir. Tabii yogayı işin uzmanı olan yogilerle yapmanız sizin için daha faydalı olabilir…

Çünkü en orijinal pusetleri listelemişler…
Derginin Ocak sürprizlerinden biri de hem rahat hem de yepyeni tasarımlara sahip birbirinden renkli altı puset... Kendi yorumlarının yer aldığı listeden seçim yaparken bakalım siz de onlar gibi zorlanacak mısınız?

Çünkü en sağlıklı 5 mama tariflerini anlatmışlar…
Yeni yılın en pratik ve lezzetli beş mama tarifini bizlerle paylaşmışlar. Sebze püresinden meyveli püreye kadar çok yararlı bu tariflerin hepsi Mother and Baby Ocak sayısında!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER