Pudra.com 24.04.2012

Mövenpick'te bebekler için yüzme kursu

Bebeklerin yüzme becerilerini geliştirmek için dünya çapında faaliyet gösteren Aquababies programı 7 Mayıs'tan itibaren her pazartesi Mövenpick Hotel İstanbul'da gerçekleşecek.

Dünya çapında 20 yıldır faaliyet gösteren ve 10 binden fazla ailenin, bebeklerinin yüzme becerilerini geliştirmek için tercih ettiği Aquababies, Mövenpick Hotel İstanbul'un sağlık kulübünde düzenlenen programlarıyla artık İstanbullu ebeveynlere de hizmet veriyor.

Mövenpick'te bebekler için yüzme kursu

Bebeğinizin gelecekte alacağı yüzme derslerinin tabanını oluşturan programda, bebeklere yüzme öğretilirken, ebeveynlere de bebeklerinin sudan korkmaması, suyun üstünde ve altında kendini rahat hissetmesi için uygulayabilecekleri püf noktaları gösteriliyor.

Bebeklerin suyun altında nefeslerini tutma refleksi kullanıp, kendilerini güvende hissetmelerini amaçlayan, ebeveyn ve bebek arasındaki bağı pekiştirip havuzda keyifli vakit geçirmelerini sağlayan Aquababies programı, 7 Mayıs 2012'den itibaren her pazartesi günü, 0-12 ay grubu için 10.00 - 10.30 saatleri arasında ve 1-3,5 yaş için 10.45 - 11.15 saatleri arasında Mövenpick Hotel İstanbul'un sağlık kulübünde gerçekleşiyor.

30 dakikalık beş aşamadan oluşan programlarla bebeğiniz her hafta farklı bir beceri kazanıyor; gücü, dayanıklılığı ve özgüveni gelişiyor.

Siz de bebeğinizin suyla ilk tanışmasında ona eğlenceli bir deneyim yaşatmak için Aquababies-tr.com adresinden detaylı bilgi alabilir veya 0532 641 28 32 numaralı telefondan Ayşe Natalie Akcan'a kayıt yaptırabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER