pudra.com 09.11.2009

Mustela’dan bebeklere yılbaşı sürprizi

Anne ve bebek ürünlerine sahip Mustela, Aralık ayı boyunca devam edecek bir yılbaşı kampanyası düzenledi.

Mustela yılbaşına özel muhteşem bir kampanya düzenliyor! Aralık ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında Mustela Bebe Serisi’nde yer alan “Yeni-doğan Saç ve Vücut Şampuanı” (Dermo-Cleansing), “Pişik Önleyici Krem” (Vitamin Barrier Cream) ve “Vücut Nemlendirici Krem” (Hydra-Bebe Body) alanlara “Yüz Temizleme Mendili” ve “Anne Çantası” hediye ediliyor.

Mustela’dan bebeklere yılbaşı sürprizi

Doğumdan itibaren, bebeklerin hassas ciltlerine rahatça uygulanabilen Yeni Doğan Saç ve Vücut Şampuanı, sabun içermeyen pH nötr yapısıyla saç derisi ve vücudu yumuşakca temizliyor. Pişik Önleyici Krem, düzenli kullanıldığında pişik ve tahrişleri etkili birbiçimde önlüyor. Vücut Nemlendirici Krem ise formülündeki badem yağı ve shea butter sayesinde bebeklere doğduğu andan itibaren rahatça uygulanabiliyor. Krem bebeğin cildini mükemmel biçimde nemlendirerek rahatlatıyor.

Aralık ayı boyunca Mustela’nın yetkili eczanelerinden bu üç ürünü alanlar, bebeklerin cildini nazik biçimde temizleyen Yüz Temizleme Mendili ve Anne Çantası’yla uğurlanacaklar.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER