@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.08.2013

Okul çantası nereden alınır?

Okul çantası için önünüzde bol miktarda marka seçeneği var. Farklı markalardan en şık, en konforlu okul çantalarını Pudra.com’da bir araya getirdik.

Şimdilerde anne babalar tatlı bir telaş yaşıyor. Okul alışverişleri başladı. Kuşkusuz okul alışveriş listesinin başlarında da okul çantası geliyor.

Nasıl bir okul çantası seçmek gerekir?

Uzmanlara göre, okul çantasının iki geniş omuz askısına ve bir bel kemerine sahip olmasına özen gösterilmesi gerekiyor. Çantanın arka kısmında, omuz askıları ve bel kemerinin yumuşak desteği bulunmalı.

Çantanın ağırlığı da önemli. İçine defter ve kitap koyulmuş hali, çocuğun ağırlığının yüzde 10-15’ini geçmemeli. Bunun için çantanın kendi ağırlığının fazla olmamasına da dikkat etmek faydalı olabilir.

Sizin için seçtiğimiz okul çantası modelleri genelde sırt çantası şeklinde. Ama aralarında çok eğlenceli desenleri olan, tekerlekli, bavul şeklinde çantalar da göreceksiniz. Tercih sizin!

Okul çantası nereden alınır?


Okul çantası için önünüzde bol miktarda marka seçeneği bulunuyor. Reebok, Nike, Adidas, Mothercare, Eastpak, Joker, Lego, Gap Kids, Kipling, Beymen Blender, Case Logic, Ayakkabı Dünyası, D&R gibi farklı mağaza ya da markalar arasından seçim yapabilirsiniz.

Çocuklar için en güzel çantaları görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2