27.08.2010

Okul ihtiyaçlarınız Limango'da

Online alışveriş sitesi Limango'da 31 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında yüzde 70'e varan indirimlerle çocuğunuzun okul alışverişini yapabilirsiniz.

Tasarımcıların, dünyaca ünlü markaların ve moda tutkunlarının buluşma noktası olan Limango, bu kez de okul ihtiyaçları için sizlere benzersiz olanaklar sunuyor. 31 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında seçkin markaların, okul ihtiyaçları için tercih edilebilecek birçok ürününü %70’e varan indirimlerle Limango’dan satın alabilirsiniz. Böylece eğlenceli ve kaliteli ürünlere kolaylıkla ve çok avantajlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Okul ihtiyaçlarınız Limango'da

Limango'dan alışveriş nasıl yapılıyor?

Limango.com.tr’den yalnızca Limango üyeleri alışveriş yapabiliyor. Bunun için de limango.com.tr üyesi bir tanıdığınızdan davet almanız gerekiyor. Eğer Limango’ya üye olan bir tanıdığınız varsa, sitedeki forma onun e-posta adresini yazarak başvuruda bulunabiliyorsunuz. Eğer Limango üyesi bir tanıdığınız yoksa o zaman da sitedeki formu doldurarak başvuru yapıyorsunuz. Bunun ardından başvurunuz Limango tarafından inceleniyor ve üyeliğiniz konusunda tarafınıza bilgi iletiliyor. Üyelik onayından sonra arkadaş ve dostlarını Limango’ya davet edenleri ise benzersiz bir sürpriz bekliyor. Davet üzerine gelen her yeni üye, limango.com.tr’de yaptığı ilk alışverişle birlikte davet sahibine 10 TL alışveriş çeki kazandırıyor. Limango’ya arkadaşlarınızı davet etmek için çok kolay ve eğlenceli bir alternatif bulunuyor: LimangoAnahtar. Limango’dan alışveriş yapan üyelere, sipariş kargoları vasıtasıyla ulaştırılan bu kartlarla üyeler, arkadaşlarını Limango’ya davet edebiliyorlar.

Üyeliğin ücretsiz olduğu limango.com.tr’de kullanılan 3D Secure sistemi sayesinde tüm alışverişler en yüksek güvenlik seviyesinde gerçekleşiyor. Yapılan alışverişlerde kredi kartlarına peşin fiyatına 3 ila 6 ay arasında değişen taksit seçenekleri de sunuluyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER