@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.08.2011

Pampili marka ayakkabılar Panço'da

Panço mağazalarında kız çocuklarının beğenisine sunulan Pampili marka ayakkabılar hem çok şık hem de anatomik. Üstelik okul için de uygun siyah ve kullanışlı babetler Panço'da.

Çocuk giyim markası Panço, yurtdışından ithal ettiği Pampili marka ayakkabılar ile 0–12 yaş aralığında olan tüm kız çocuklarının gönlünü çalıyor.

Pampili marka ayakkabılar anatomik oluşları sebebi ile anne ve babaların dikkatlerini çekerken kız çocuklarını ise şıklığı ile kendine hayran bırakıyor.

Panço mağazalarında satışa sunulan Pampili marka ayakkabılar, ağırlıklı olarak soft renklerden oluşuyor. Bazı modellerde ise beyaz ve uçuk pembeler, siyah ve fuşya gibi daha baskın renklerle beraber kullanılıp, dikkat çekici hale getirilmiş. Ayakkabılarda kullanılan aksesuarlarda ise fiyonk, fırfır, kürk ve taşların albenisi oldukça yüksek. Tüm bu detaylar birleşince ortaya çıkan görüntü ise peri masallarını andırıyor.



Okul ayakkabıları da var
Okul için kızlara özel siyah şık ve kullanışlı babetler ile çizmeler bu sezonun vazgeçilmezleri olacak. Panço’da satılan Pampili marka ayakkabılara 64.50 TL’den başlayan fiyatlara sahip olmak mümkün. Ayakkabılar 38 numaraya kadar mevcut.

Pampili marka ayakkabılar İstinye Park AVM, Cevahir AVM, Capacity AVM, Carrefour İçerenköy AVM, Forum Mersin AVM, Maltepe Park AVM, Tepe Nautilus, Panora AVM, Ankamall AVM Ankara, Terracity AVM Antalya, Metrocity, Kulecity AVM Konya, Bağdat Caddesi, İdealtepe, Maltepe Panço mağazalarında küçük hanımları bekliyor.

Panço'da satılan Pampili ayakkabı çeşitlerinden seçtiklerimizi görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2