Pudra.com 08.04.2015

Pique çocuk aktivitelerinin yeni adresi

Çocuklu ailelerin keyifli vakit geçirmeleri amacıyla Ortaköy'de hizmet veren Pique Family Club, annelerin ve çocukların yeni vazgeçilmez mekanlarından biri olacak gibi görünüyor.

Kapılarını kısa bir zaman önce açan Pique, çocukların ve ebeveynlerin vakit geçirmekten keyif alacağı bir kulüp. 0-11 yaş arası çocuklara hazırladığı aktivitelerle yepyeni bir dünya sunarken anne-babaları da unutmayan Pique, her ailenin ihtiyacının ve rutininin birbirinden farklı olduğunun bilinciyle hizmet veriyor. Üyelik seçenekleri konusunda da alternatifler sunan kulübün kısa ve uzun dönem gibi seçenekleri bulunuyor.

Pique çocuk aktivitelerinin yeni adresi

Pique’de çocuklara özel içinde trenler, legolar, kostümler, şatolar ve dev bir bebek evinin olduğu serbest oyun alanı, çocuklara yönelik film gösterimlerinin yapıldığı sinema, trambolin, kaydırak, salıncak ve ball cannon’un yer aldığı dopdolu bir macera odası yer alıyor. Ayrıca sanat, müzik ve yemek atölyeleri, bale, jimnastik, dans, tırmanma duvarı ve 0-6 yaş arası çocuklar için özel olarak geliştirilen, "çok boyutlu" bir teknikle yaratılan IPC (International Preschool Curriculum) programıyla İngilizce ve Fransızca dil eğitimleri de veriliyor.

Pique, bebekler için de bilişsel, psiko-sosyal ve dil gelişimini bütünsel olarak destekleyici etkinliklerden oluşan "Baby Sensory" programı ve anne-bebeklerin birlikte katılabileceği baby yoga gibi aktiviteler de sunuyor.

Çocukların hem eğlendiği hem de eğitici aktivitelerle sosyalleştiği Pique’de ebeveynler de günlük koşuşturmanın stresinden arınıyor. Masaj, manikür-pedikür hizmetlerinin verildiği Mini Spa’sından, özel kokteyleriyle dikkat çeken Lounge’ına, sabah, öğle ve akşam yemeklerinde çocuklar ve yetişkinler için sunduğu doğal, işlenmemiş malzemelerin, sağlıklı pişirme teknikleriyle buluştuğu restoranına kadar birçok servis hayatı keyifli hale getiriyor.

Pique Family Club
Adres: Ambarlıdere Cad. No:6 Lotus World Kat:5 Ortaköy-İstanbul
Tel: (0212) 273 28 58


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER