Pudra.com 25.08.2011

Play-Doh 4'lü oyun hamuru eylülde %25 indirimli

Yaratıcılık, kalite ve güven denildiğinde ilk akla gelen oyun hamuru markası Play-Doh okul alışverişi döneminde çocukları ve anne babaları çok sevindirecek bir kampanya yapıyor. Şimdi 4’lü Play-Doh yüzde 25 indirimli!

50 yılı aşkın süredir tüm dünyada çocukları renkli, eğlenceli ve doğal oyun hamurlarıyla buluşturan Play-Doh, "yaratıcılık" ve "güven" denildiğinde akla ilk gelen oyun hamuru markası olmanın gururunu taşıyor. Dünyanın dört bir yanında her yaştan çocuğun evlerinde ve okullarında zevkle oynadığı ve artık bir klasik haline gelmiş olan Play-Doh, çocuklar için rengarenk bir dünyada özgürce eğlenmek ve yaratmak demek.

Play-Doh 4'lü oyun hamuru eylülde %25 indirimli

İki yaşından itibaren çocukların en sevdiği oyun hamuru olan Play-Doh, eğitimin en önemli parçalarından biri olan yaratıcılığın gelişimi için okul yıllarında da çocukların hep yanında. Okul alışverişi döneminde "alınacaklar listesinin" vazgeçilmezi Play-Doh, çok özel bir kampanyayla çocukların ve ailelerin yüzünü güldürüyor. Farklı renklerden oluşan ve yaratıcılığı dörde katlayan Play-Doh 4’lü Hamur, eylül ayına özel yüzde 25 indirimli!

Bir tıkla, koskocaman rengarenk bir dünya: http://www.playdoh.com.tr/index.asp


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER