@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.07.2012

Rahat ve şık bebeklerin adresi: Lokumbebe

İstediğiniz bedende özel siparişle dikim yaptırabildiğiniz online bebek butiği Lokumbebe'de her şey bebeğinizin rahatlığı ve şıklığı için düşünülmüş.

Sizi Lokumbebe'nin lokum gibi giysileriyle tanıştırıyoruz Pudra.com'da. Yıllarca profesyonel iş hayatında çalışan yeni bir girişimcinin, Müge Özdilek'in “bir marka yaratmak istiyorum” hayaliyle başlayan online bebek butiği Lokumbebe markasının şık kıyafetleriyle...

Rahat ve şık bebeklerin adresi: Lokumbebe

Özdilek'in yazı karakterinden ürünlere, ambalajına, web sitesine, ürün kumaşına kadar her şeyiyle tek başına ilgilendiği Lokumbebe'nin saflığı ve şıklığı bir arada taşıyan bebek giysileri tamamen özel üretim.

6-12 ay, 12-18 ay, 18-24 ay ve 24-36 aylık minik hanım ve minik beylerin bedenlerini hem rahat hem de şık giysilerle buluşturan Lokumbebe'de elbise, gömlek, pantolon, tulum, atlet, body ve zıbın çeşitleri arasından seçim yapabiliyorsunuz. Seçtiğiniz modelin bedeni yoksa verdiğiniz sipariş üzerine sizin için yenisi dikiliyor.

Lokumbebe'de 3-6 aylık bebekler için hazır giysi olmasa da sipariş verdiğiniz takdirde dikilebiliyor. Güzel haber: Yakında Lokumbebe, bedenlerini 5 yaşa çıkaracak!

Şimdi size tavsiyemiz Lokumbebe.com adresine girip 2012 yaz koleksiyonuna ait serin beyaz, tatlı bej ve denizi anımsatan cam göbeği rengiyle bize yazı iliklerimizde hissettiren bebek giysileri arasından seçim yapmanız.

İsterseniz ince askılı uçuşan bir elbise, isterseniz hakim yaka vual bir gömlek veya kapri bir pantolon bebeğinizi yazın sıcağında serin tutacak, sizin de ruhunuzu serinletecek.

Lokumbebe'de kız bebekler için elbiseler 65-100 TL arasında değişiyor. Erkek bebekler için 55 TL'ye gömlek, 65 TL'ye pantolon satın almak mümkün Lokumbebe'de.

Ürün siparişinizi Lokumbebe.com adresinden veya 0216 411 48 81 nol'lu telefondan verebiliyorsunuz. Sipariş üç iş günü içinde size teslim ediliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER