@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.01.2012

Sömestr tatilinde çocuklar için en iyi atölyeler

Bu yıl 20 Ocak 2012'de başlayıp 6 Şubat 2012'de sona erecek olan sömestr tatilinde çocuklarınızı götürebileceğiniz harika atölye çalışmaları var. İşte, Pudra.com'un seçtiği en iyi sömestr atölyeleri...

İstanbul Modern’de sanat atölyeleri

Sömestr tatilinde çocuklar için en iyi atölyeler
Yarıyıl tatili boyunca İstanbul Modern, 7-12 yaş grubundaki çocuklar için, sanatla dolu, eğlenceli bir program hazırladı. Çocuklar resim, heykel, fotoğraf, animasyon gibi pek çok atölyeye katılabiliyor. Detaylı bilgi için tıklayın.

Zeytinbağı'nda hem tatil hem öğrenme etkinlikleri
Çocuğunuza bu sömestr'da Edremit'in harika doğasında, huzur içinde bir tatil armağan etmek isterseniz Zeytinbağı'nın size çok güzel bir teklifi var! Detaylı bilgi için tıklayın.

Ata binme dersleri
Bu yarı yıl tatilinde çocuğunuzla birlikte Antalya'da Hotel Berke Ranch'de konaklarsanız ona özel rehber eşliğinde ata binme dersleri ücretsiz verilecek. Ne dersiniz? Harika bir karne hediyesi olmaz mı? Detaylı bilgi için tıklayın.

Pera Müzesi Eğitim Etkinlikleri
Pera Müzesi eğitim bölümü, 24 Ocak–4 Şubat 2012 tarihleri arasında çocuklara Yarıyıl Tatili Eğitim Etkinlikleri düzenliyor. Bu etkinlikler kaçmaz! Detaylı bilgi için tıklayın.

Mutfak Sanatları Akademisi'nde "Tatilin Okulu"
Geleceğin şeflerini yarıyıl tatilinde bambaşka bir okul bekliyor. Mutfak Sanatları Akademisi’nin sömestr için oluşturduğu "Tatilin Okulu" programı 30 Ocak 2012’de başlıyor. Detaylı bilgi için tıklayın.

Bilim Merkezi Kış Bilim Okulu
Bilim Merkezi’nde 7-13 yaş arası çocuklara yönelik olarak düzenlenen Kış Bilim Okulu programı, 23 Ocak-3 Şubat 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek. Çocuklar bilim ve sanat alanında pek çok uygulamalı atölye ve geziye katılabilecekler. Detaylı bilgi için tıklayın.

Cam Ocağı Vakfı'nda cam atölyesi
Sömestr tatilinde çocuğunuzla birlikte cam sanatıyla tanışmaya var mısınız? Cam Ocağı Vakfı'nın yarıyıl atölyesinde çocuğunuzla birlikte cam üflemeyi ve renklendirmeyi öğrenebilir, yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayın.

Sömestr tatilinde gidilebilecek en iyi gösteriler
yazımızı okumak için tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER