@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.01.2012

Sömestr tatilinde gidilebilecek en iyi gösteriler

Okullar bu yıl sömestr tatilini 20 Ocak - 6 Şubat 2012 tarihlerinde yapıyor. Çocuklara karne hediyesi ve yarıyıl tatili eğlencesi olarak sunabileceğiniz en güzel sömestr gösterilerini seçtik. Pudra.com iyi eğlenceler diler!



Sömestr tatilinde gidilebilecek en iyi gösteriler
Disney Live! Mickey’in Çılgın Yolculuğu

Disney kahramanları yarı yıl tatili boyunca çocukları eğlendirmeye hazır! "Disney Live! Mickey’in Çılgın Yolculuğu"nda Mickey Mouse ve arkadaşları 19 Ocak-5 Şubat arasında canlı çizgi film tadında gösteri sergileyecekler. Detaylı bilgi için tıklayın.

Sinbad ve Adalar Prensesi
TİM Maslak'ta 21 Ocak'ta sahnelecek olan "Sinbad ve Adalar Prensesi" adlı müzikal çocuk oyunu, çocuklar için güzel bir tatil eğlencesi olabilir. Detaylı bilgi için tıklayın.

Rüya Takımı - Sihirli Akrobatlar
Yarıyıl tatiline girecek çocukları 27 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında harika bir gösteri bekliyor. Çin Ulusal Akrobasi Topluluğu “Rüya Takımı - Sihirli Akrobatlar” TİM Maslak Show Center’da nefes kesecekler. Detaylı bilgi için tıklayın.

Anadolu Ateşi çocuk dans grubu: Kıvılcım
Türkiye'nin ilk profesyonel çocuk dans grubu Kıvılcım, 27-28-29 Ocak tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gösteri düzenleyecek. Gösteride çocuklar, dans ve akrobasiyi bir arada sergileyecek. Detaylı bilgi için tıklayın.

Süper Yumurcaklar
Jimnastik, müzik, dans ve komedinin bir arada olduğu “Flying Superkids / Süper Yumurcaklar” gösterisi 20-26 Ocak tarihleri arasında TİM Maslak'ta. Eğlenceli bir karne hediyesi! Detaylı bilgi için tıklayın.

Winx Club Canlı Dans Gösterisi
Marmara Forum Ocak ayı boyunca Winx Club Canlı Dans Gösterisi’ne ev sahipliği yapıyor. Çocuklar dans gösterisinin yanı sıra "Çizgilerle Winx Club Sergisi" ve "Winx Perileri" ile tanışma fırsatı yakalıyor. Detaylı bilgi için tıklayın.

Jurassic Land

İstanbul Forum Alışveriş Merkezi'nde yer alan Türkiye’nin en büyük tema parkı Jurassic Land, çocukları yarıyıl tatilinde dinozorların macera dolu dünyasını keşfetmeye bekliyor. Detyalı bilgi için tıklayın.


Sömestr tatilinde çocuklar için en iyi atölyeler yazımızı okumak için tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER