pudra.com 31.08.2010

StarCity'den bayram etkinlikleri

Zengin mağaza karması ve inanılmaz fiyatlarıyla StarCity Outlet Center, bayramda müzik, yarışmalar ve etkinliklerle çocuklara keyifli anlar yaşatacak.

Yenibosna’da bulunan StarCity Outlet Center, bayram boyunca düzenlenecek etkinlikler ile ziyaretçilerine çok özel anlar yaşatacak. Bayramda StarCity Outlet Center’ı ziyaret eden herkes kendisine hitap eden bir etkinlik bulabilecek.

StarCity'den bayram etkinlikleri

Bayramın 3. ve 4. gününde Engin Gürkey’den müzik şöleni

Engin Gürkey Ensemble, 11-12 Eylül tarihlerinde StarCity’de Türk müziğinin en güzel parçalarına perküsyonla ritim kazandıracak. Çeşitli enstrumanlarla, etnik ve modern müziğin bir arada olacağı, konser kadar ihtişamlı bir performans Starcity ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Çocuk atölyeleri

Bayram boyunca StarCity’de birbirinden eğlenceli atölye çalışmalarıyla çocuklar eğlenecek. Bu atölyelerde çocuklar, bayramda içine şeker ve harçlık koyabilecekleri özel mendiller, bayramda giyebilecekleri ve sadece kendilerinin tasarlayacağı özel tişörtler ile sevdiklerine hediye edebilecekleri çok özel tebrik kartları tasarlayacaklar. Bu etkinlikler sayesinde çocuklar bayram ruhunu hissedip, aynı zamanda eğlenecekler.

Bayramın 2. ve 3. günü aileler yarışacak

Sevilen sunucu Erkan Çubukçu’nun keyifli sunumu ile aileler 10-11 Eylül tarihlerinde (Bayramın 2. ve 3. günü) StarCity Outlet Center’da bilgi ve becerilerini sergileyecek. Aile boyu rekabetin yaşanacağı yarışmalarda kazananlar sürpriz ödüllerin sahibi olacaklar.


Adres: Köyaltı Mevkii Merkez Mahallesi Değirmenbahçe Cad. (Altınyıldız Fabrikası Karşısı) Kavak Sok. No:2 Yenibosna / İstanbul
Telefon: 0 212 603 40 40
Web: www.starcity.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER