@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.01.2012

Stil sahibi annelerin stiline düşkün çocukları

Gywneth Paltrow, Jamie Oliver, Kate Moss gibi ünlülerin çocukları için tercih ettiği tasarımcı ve markalara ait ürünlerin bir araya getirildiği online çocuk giyim butiği Opitipiti.com, şık annelerin şık çocuklarına hitap ediyor.

Opitipiti.com, şıklığına önem veren annelerin çocuklarının da en az anneleri kadar stiline düşkün olacağı düşünülerek tasarlanmış online bir butik. Selin ve Simin Persentili kardeşlerin kurduğu butik, bebek ve çocuk giyiminde farklılık vaat eden tasarımcıları ve markaları bir araya getiriyor.

Stil sahibi annelerin stiline düşkün çocukları

Sitede, Anne-Claire Petit'nin el yapımı özel oyuncaklarından Bonny Baby'nin şık merserize ve kaşmirlerine, Trumpette'in espri yüklü kıyafetlerine kadar geniş yelpazede ürün seçkisi bulunuyor. Klasik kışlık tasarımlardan göz alıcı parti kıyafetlerine, rock&roll’dan vintage glam stiline, modern ve rahat, aradığınız pek çok ürünü Opitipiti.com'dan bulabilirsiniz.



Sitede kendine yer bulan, 2011 yılının moda ödüllerinde birinciliğe layık görülen pek çok markanın Gywneth Paltrow, Jamie Oliver, Kate Moss gibi ünlülerin tercih ettiğini de belirtmek gerekiyor.

Her alışverişten elde edilen gelirin yüzde 1'lik kısmı da Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışlanıyor.

www.opitipiti.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER