Pudra.com 19.02.2013

Süper kahramanlar saat ve gözlüklerde

Winx, Ben10, Pepee, Bakugan, Cars, Caillou, Spiderman, Disney, Tweety, Generator Rex gibi kahramanların olduğu saat ve gözlükler çocukların yeni gözdesi olacak.

Winx, Ben10, Pepee, Bakugan, Cars, Caillou, Spiderman, Disney, Tweety, Generator Rex markalarının lisans sahibi Arıkan, çocuklar için birbirinden neşeli ve renkli modeller tasarladı.

Süper kahramanlar saat ve gözlüklerde

Çocuk saatlerinde renkli ve metal kasalar kullanılan koleksiyonda, kadran içerisinde çizgi film kahramanları kullanılıyor. Rengarenk kayışların üzerinde çizgi film karakterleri ve onları yansıtan figürler bulunan modeller, çocukların gözdesi olacak.

Çocuk gözlüklerinde de çocukların en sevdiği çizgi film karakterlerini kullanan Arıkan, çocukların rahat kullanımı için, burunluk ve sap yapılarının anatomik olmasına özen gösterdi. Gözlüklerin cilde temas eden bölümlerinde, hassas materyaller tercih edilen koleksiyonunda göz sağlığına uygun camlar yer alıyor. Çocukların cilt ve göz sağlığı için her türlü detayın düşünüldüğü gözlük koleksiyonunda, kurşun içermeyen anti alerjik boya kullanıldı.

Çocukların bayıldığı çizgi kahramanlarla süslenmiş “Arıkan” saat ve gözlük koleksiyonunu Arikantime.com adresinden daha detaylı inceleyebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER