14.04.2022

TEGV İstanbul Yarı Maratonu'nda çocuklara eğitim desteği

TEGV İstanbul Yarı Maratonu ile 1210 çocuğun daha bir yıllık nitelikli eğitim desteğini karşılayacak bağış toplandı.

İZLE: ÇOCUĞUN EĞİTİMİ NE ZAMAN BAŞLAR?👇 
27 yıldır yaptığı çalışmalarla yaklaşık 3 milyon çocuğun nitelikli eğitimle buluşmasını sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), 27 Mart’ta katıldığı İstanbul Yarı Maratonu ile 1.210 çocuğun daha bir yıllık nitelikli eğitim desteğini karşılayacak bağış toplandı.

TEGV İstanbul Yarı Maratonu'nda çocuklara eğitim desteği

Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), 27 Mart’ta düzenlenen İstanbul Yarı Maratonu’nda “Bir Çocuk Değişsin, Türkiye Gelişsin” kampanyasıyla çocukların eğitim desteği için adımlarını attı. Çocukların çağdaş eğitim olanaklarından yararlanmaları ve nitelikli eğitim desteği alabilmeleri için etkinliklerini hız kesmeden sürdüren TEGV’in 14 Mart’ta başlattığı kampanya, 11 Nisan’da sona erdi.

6.500 çocuğun bir yıllık eğitim desteğinin karşılanması için başlatılan kampanyanın İstanbul Yarı Maratonu ayağında TEGV, 1.000 çocuğa 1 yıllık nitelikli eğitim desteği sağlamak için yola çıktı. Hedefinin aşan TEGV, 95 koşucu ile maratona katıldı; 1.087 bağışçı kampanyayı destekledi ve 1.210 çocuk eğitim desteğine kavuştu. Kampanyada toplanan bağışlarla çocuklar kodlamadan tasarım ve beceri atölyelerine, bilimden İngilizceye kadar birçok etkinlikle tanışma fırsatı bulacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER