Advertorial 19.08.2011

Testi çözün, Protex setini kazanın!

Protex Profesyonel Hijyen Sıvı Sabun 24 saate kadar etkili ve dermatolojik olarak test edilmiş formülüyle yüzde 100 daha etkili hijyenik güç sağlıyor. Şimdi Protex'in Facebook sayfası takipçilerine hediyeler kazandırıyor!

Günümüzde kişisel temizlik yöntemleri, bulaşıcı hastalıklar olmak üzere birçok hastalığı önlüyor. El hijyeninin sağlanması mikroorganizmaların yol açtığı enfeksiyon bazlı hastalıkları önlemede en yetkili yol. Yapılan çalışmalar, ellerin doğru bir şekilde yıkanmasının çocukları bulaşıcı hastalıklardan koruduğunu ve çocuklardaki birçok hastalık riskini azalttığını ortaya koyuyor.

protex advertorial 610x345

Bütün yaz boyunca parkta, bahçede, sokakta, deniz kıyısında ya da havuz kenarında üzerinde mikroorganizma barındırabilecek türlü çeşit nesneye ve yere temas eden çocuklarınızın el hijyeninin sağlanması büyük önem taşıyor. Göreceli olarak anne gözetiminden uzakta geçirilen bu zaman diliminde, çocukların yeterli hijyen eğitimiyle donatılmaları ve doğru hijyenik ürünlerle korunmaları aile boyu mutlu ve sağlıklı bir yaz geçirebilmenin olmazsa olmazları arasında.

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Derneği öneriyor


Ailenizin sağlığı ve daha etkili bir hijyenik koruma için Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Derneği yeni Protex Profesyonel Hijyen Sıvı Sabun'u öneriyor. Protex Profesyonel Hijyen Sıvı Sabun, 24 saate kadar etkili ve dermatolojik olarak test edilmiş formülüyle yüzde 100 daha etkili hijyenik güç sağlıyor.

24 saat etkili


Çocuklarınız, yazın gün boyu zamanını dışarıda geçirdikten sonra eve geldiğinde, tuvaletten sonra, her yemek öncesi ellerini doğru el temizliği yöntemiyle Protex Profesyonel Hijyen Sıvı Sabun ile yıkasın, 24 saat boyunca etkili* hijyenik güç sayesinde mutlu ve sağlıklı bir yaz geçirsin!

Şimdi hediye kazanma zamanı


Protex'in Facebook adresinde devam eden kampanyada hediye kazanmak için facebook.com/ProtexTurkiye'ye tıklayın.

* Sadece temel temizleme etkisi olan sıradan sabuna göre


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER