07.03.2011

Théophile&Patachou'nun Nişantaşı'ndaki mağazası açıldı!

Bebek odası ve aksesuarları markası Théophile & Patachou, Nişantaşı’ndaki mağazasında bebeklerinize tatlı rüyalar sunuyor...

Kısa bir süre önce Abdi İpekçi Caddesinde kapılarını ziyaretçilerine açan Théophile &Patachou, Kids Story Home mağazası, anneler ile bebeklerini büyülü dünyasında keşiflere çıkarmaya devam ediyor.

Théophile&Patachou'nun Nişantaşı'ndaki mağazası açıldı!

Bebek odası ve bebek aksesuarları alanındaki uzmanlığıyla öne çıkan Théophile & Patachou, anne adaylarıyla hayallerindeki beşikleri bir araya getiriyor.

Beşik ve beşik tekstili konusunda geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Théophile &Patachou kalitesi kadar, farklı çizgisiyle de dikkat çekiyor. Bir asır önce kraliyet aileleri için özel olarak tasarlanmış olan Berbla, geleneksel çizgisini koruyan, beyaz keten veya ipekle desteklenen modernize edilmiş tasarımıyla da kraliyet beşiği olarak ününü korumaya devam ediyor.

Ferforje yapısıyla alışılmışın dışında bir şıklık ortaya koyan beşikler, beyaz keten cibinlikleri kadar el işi yastık ve nevresim takımlarıyla sadelik ve zarafeti ön plana çıkarıyor.

Théophile & Patachou ürünlerinden tercih önceliği olan modeller arasında değişik hasır ve saf ketenden üretilmiş hafif ve tekerlekli beşikler de yer alıyor.

Théophile &Patachou
Kids-Story Home
Adres: Abdi İpekçi Cad. No: 37/2 Aysel Apt. Harbiye Mah.
Maçka Şişli - İstanbul
Tel: 0212 343 1960


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER