@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.09.2011

Tots&More'da bebekler için organik oyuncaklar

Organin bebek ürünleri markası Tots&More'da bebekler için yüzde yüz organik olarak üretilmiş oyuncaklar var. Bu oyuncakları www.totsandmore.com.tr adresi üzerinden satın alabilirsiniz.

Tots&More, bir bebeğin gıda dışındaki ihtiyaçlarının organik olarak temin edilebilmesi için, organik ve doğa dostu yaşam felsefesini bütünüyle uyguluyor. www.totsandmore.com.tr adresi üzerinden yüzde yüz organik ürünleri ebeveynlere ulaştırıyor. İşte o ürünlerden bir kısmını da organik oyuncaklar oluşturuyor.



Kehribar diş boncukları
Yüzyıllardır Avrupa’da, Uzakdoğuda ve Baltık ülkelerinde geleneksel olarak bebeklerin diş çıkarma dönemlerinde yaşadıkları sıkıntıları atlatmakta kullanılan amber (kehribar) diş boncuklarını Tots&More web sitesinde bulabileceksiniz. Vücut ısısı ile birlikte vücuda etkisi nüfus eden kehribarın ağrı kesici özelliği asırlardır bilinir. Diş çıkarma döneminden sonra da özellikle kız çocukları için ileriki yaşlarında da kullanabilecekleri hoş bir takı olabilir bu kolyeler.

www.totsandmore.com.tr'de giysi yanında, organik uyku setlerini ve yakında satışta olacak olan organik bebek havlu ve bornozlarını ve bunları yıkama çözümlerini, organik bebek bakım ürünlerini ve organik bebek bezlerini de bulabilirsiniz.

Tots&More'un organik bebek oyuncaklarını ve fiyatlarını görmek için tıklayın.



Konuyla ilgili diğer yazılarımız

Bebekler için organik ürünler Tots&More'da
Tots&More, bir bebeğin gıda dışındaki ihtiyaçlarının organik olarak temin edilebilmesi için, organik ve doğa dostu yaşam felsefesini bütünüyle uyguluyor. www.totsandmore.com.tr adresine mutlaka bakmalısınız.

Tots&More'un organik bebek giysileri

Bağışıklık sistemi henüz gelişmemiş bebekler için annelerin organik kullanma bilinci giderek artıyor. İşte Tots&More markası da organik bebek ürünleriyle bu amaca hizmet ediyor. Tots&More'un organik giysileri Pudra.com'da...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2