@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.09.2011

Tots&More'un organik bebek giysileri

Bağışıklık sistemi henüz gelişmemiş bebekler için annelerin organik kullanma bilinci giderek artıyor. İşte Tots&More markası da organik bebek ürünleriyle bu amaca hizmet ediyor. Tots&More'un organik giysileri Pudra.com'da...

Bebek organik ürün markası Tots&More, www.totsandmore.com.tr adresi üzerinden yüzde yüz organik ürünleri ebeveynlere ulaştırıyor. Tots&More ürünleri, organik pamukta kalitesi dünya çapında kabul görmüş Ege Bölgesi pamuğu kullanılarak üretiliyor. Yüzde 100 organik pamuktan ve üretimin her aşaması sertifika yönetmeliklerine uygun olarak oluşturulan ürünlerde, yalnızca doğal boyalar ve organik tekstil ürünlerinde kullanılması uygun, sertifika veren kuruluşlar tarafından onaylanmış boyalar kullanılıyor; düğme ve çıtçıtlar nikel ve krom içermiyor.



Organik tüketim, sağlığa önem vermeyi, temiz bir çevreye katkıda bulunmayı, atıklar ve geri dönüşüm konularında hassas olmayı, enerji ve doğal kaynakları dikkatli tüketmeyi, emeğe saygıyı ve adil ticareti benimseyen bir yaşam biçimidir. Bu yüzden Tots&More, bir bebeğin gıda dışındaki ihtiyaçlarının organik olarak temin edilebilmesi için, organik ve doğa dostu yaşam felsefesini bütünüyle uyguluyor. Bu amaçla www.totsandmore.com.tr'de giysi yanında, organik uyku setlerini ve yakında satışta olacak olan organik bebek havlu ve bornozlarını ve bunları yıkama çözümlerini, organik bebek bakım ürünlerini ve organik bebek bezlerini de bulabilirsiniz.

Tots&More'un organik bebek giysileri ve fiyatlarını görmek için
tıklayın.



Konuyla ilgili diğer yazılarımız

Bebekler için organik ürünler Tots&More'da
Tots&More, bir bebeğin gıda dışındaki ihtiyaçlarının organik olarak temin edilebilmesi için, organik ve doğa dostu yaşam felsefesini bütünüyle uyguluyor. www.totsandmore.com.tr adresine mutlaka bakmalısınız.

Tots&More'da bebekler için organik oyuncaklar

Organin bebek ürünleri markası Tots&More'da bebekler için yüzde yüz organik olarak üretilmiş oyuncaklar var. Bu oyuncakları www.totsandmore.com.tr adresi üzerinden satın alabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2