@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.10.2011

Twigy'nin anne-kız kış terlikleri

Twigy renkli, rahat, sıcak ve zengin koleksiyonuyla kış sezonunu açtı. Ev botları, kaymaz çoraplar ve sevilen karakterlerin pofuduk terlikleri ile bu kış hem anneler hem de çocukları sıcağa doyacak.

Birbirinden eğlenceli pofuduk terlikler bu kış yine ‘Twigyseverlerin’ ayaklarını süsleyecek. Köpekli, ayıcıklı, tavşanlı modellerin yanı sıra ördek ailesi, maymun, timsah, köpek balığı ve büyüklerin olduğu gibi küçüklerin de hayranı olduğu Şirinler ve Garfield koleksiyonu, 7’den 77’ye evde fark yaratmak isteyen herkes için tasarlandı.

Ev modası Twigy ile hayat buluyor
Bu kış evlerde moda rüzgarları estirecek Twigy koleksiyonunun yıldız üyeleri, ev botları olacak. Dağ botlarını anımsatan ev botları; sayısız desen, renk ve kalınlık opsiyonları ile ev kıyafetlerini tamamlayacak. Ev botları aynı zamanda bu kışın en gözde hediyesi olacak, ev botu olmayan kimse kalmayacak! Rengarenk ev patikleri ve kalın ev çorapları; kalp, ekose, leopar, puantiye desenleri ve canlı renkleriyle hem şıklık hem de ‘sıcaklık’ vadediyor. Muflon ve polar malzemeden üretilen ev patikleri, kaydırmaz taban özelliğinin yanı sıra, yumuşak-tüylü dokuları, ponponlu, örgülü, baklava desenli modelleri ile de öne çıkıyor.



‘Kahraman’ ve ‘prenses’lere bayram hediyesi!
Kahraman erkek çocuklara Bakugan, çıtır kızlara ise Hello Kitty… Şekilden şekile giren Garfield; Şirin Baba, Şirine, Mutlu Şirin, Bilgin Şirin ve Gargamel’den oluşan Şirinler ve daha birçok sevilen karakter terlikleri Twigy’de küçük sahiplerini bekliyor.

Tüm ürünler Twigy mağazaları, Boyner, Ayakkabı Dünyası ve www.zizigo.com’dan alınabilir.



Twigy'nin hem anne hem de çocuk ev terliklerinden seçtiğimiz modelleri görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2