Pudra.com 11.01.2012

Ülker Smartt'tan sömestr'da çocuklara çizgi film keyfi

Ülker Smartt, yarı yıl tatilinde çocukları Bugs Bunny ve arkadaşlarının daha önce hiç görülmemiş maceralarını anlatan 2 çizgi filmiyle buluşturacak.

Ülker’in çocuk markası Ülker Smartt, "yarı yıl tatili eğlencesi" kapsamında Bugs Bunny ve arkadaşlarının daha önce hiç görülmemiş maceralarını anlatan 2 çizgi filmi çocuklarla buluşturacak.

Ülker Smartt'tan sömestr'da çocuklara çizgi film keyfi

Warner Bros. tarafından günümüz teknolojisiyle baştan yaratılan ve tam 70 yıllık bir geçmişe sahip olan dünyaca meşhur The Looney Tunes Show serisinin 2 çizgi filmi çocuklara keyifli dakikalar yaşatacak.

Ülker Smartt 25-28-29 Ocak 2012, 1-4-5 Şubat 2012 tarihleri arasında Forum İstanbul, Marmara Forum, Forum Bornova, Forum Mersin, Forum Trabzon, Forum Çamlık, Forum Aydın alışveriş merkezlerinde ve Ankara Panora Alışveriş Merkezi'nde çocukları sinemaya bekliyor.

Ülker Smartt’ın Facebook sayfasındaki soruya doğru yanıt veren sınırlı sayıdaki tüketici il, tarih ve seans seçerek 2 kişilik davetiye için bir kod alacak. 25-28-29 Ocak 2012 ve 1-4-5 Şubat 2012 tarihlerinden seçtiği bir gün ve seansta The Looney Tunes Show’un daha evvel hiç yayınlanmamış bölümlerini izleme şansı bulacak.

Ülker Smartt "yarı yıl tatili eğlencesi" hakkında daha detaylı bilgiye Ülker Smartt’ın www.facebook.com/UlkerSmartt sayfasından ulaşabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER