Pudra.com 16.04.2012

Van'daki çocuklar için "Kardeşten Kardeşe" projesi

Penti bu 23 Nisan'da Van'daki çocuklara özel hediye paketleri gönderecek. Siz de pakedin üzerine “Burada seni düşünen biri var” etiketine isim ve mesajlarınızı yazabileceksiniz.

Bu 23 Nisan’da Penti, "Kardeşten Kardeşe" projesiyle binlerce çocuğun yanaklarına en güzel gülümsemeyi kondurmak istiyor.

Van'daki çocuklar için

23 Nisan Çocuk Bayramı'nda "Kardeşten Kardeşe" projesi kapmsamında Van’daki ihtiyaç sahibi çocuklara Penti’nin hazırladığı özel hediye paketleri gönderilecek. Bu paketlerin üzerine çocukların notları da eklenecek; böylelikle çocuklar Van’daki kardeşlerine güzel dileklerini ulaştırmış olacaklar.

Van’daki ihtiyaç sahibi çocuklara destek olmak isteyenlerin 18-24 Nisan arasında Penti mağazalarına uğraması gerekiyor. Penti, herhangi bir alışveriş yapma şartı olmadan sizlere verilecek “Burada seni düşünen biri var” etiketine isim ve mesajlarınızı yazarak Van’daki kardeşlerimize iletecek.

Peki, bu özel hediye paketlerinde neler olacak? Van’daki ihtiyaç sahibi 5000 çocuğa armağan edilecek paketlerin içinde; çocuk soket çorabı, külotlu çocuk çorabı, iç çamaşırı, defter, kalem, boyama kitabı, kalem kutusu gibi okul araç-gereçlerinden de oluşan acil ihtiyaçlar yer alıyor olacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER