Pudra.com 16.01.2012

Yarıyıl tatilinde Cam Ocağı Vakfı'nda cam atölyesi var

Sömestr tatilinde çocuğunuzla birlikte cam sanatıyla tanışmaya var mısınız? Cam Ocağı Vakfı'nın yarıyıl atölyesinde çocuğunuzla birlikte cam üflemeyi ve renklendirmeyi öğrenebilir, yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz.

Bu sömetr tatilinde çocuğunuzu cam sanatı ile tanıştırmaya ne dersiniz? Çocuklarınızla birlikte katılabileceğiniz, yaratıcılığınızı ortaya çıkarabileceğiniz çok özel atölye çalışmaları için aradığınız yer Cam Ocağı Vakfı.

Yarıyıl tatilinde Cam Ocağı Vakfı'nda cam atölyesi var

Cam Ocağı Vakfı'nın düzenlediği yarıyıl atölyesinde çocuğunuz cam üflemeyi veya camdan boncuklara renk vermeyi öğrenebilir. Yapmanız gereken tek şey hangi programa dahil olmak istediğinize karar verip rezervasyon yaptırmak.

20 Ocak tarihinden itibaren salı ve perşembe günleri gerçekleşecek olan atölye çalışmaları için size en uygun günü belirleyerek katılım gösterebilirsiniz.

1. Paket – Füzyon: 30 dakika süren bu çalışmada ebeveyn ve çocuk beraber 30x30 cm’lik “cam pano” yapıyor.
Ücret: 30 TL

2. Paket - Boncuk: 30 dakika süren bu çalışmada ebeveyn ve çocuk beraber boncuk yapım atölyesine giriyor ve “cam boncuk” denemeleri yapıyor.
Ücret: 30 TL

3. Paket – Sıcak Cam: 30 dakika süren bu çalışmada ebeveyn “camdan top ya da kalp” yapıyor, çocuğu da “üfleme” işlemini gerçekleştirirken yardım ediyor.
Ücret: 75 TL
Füzyon + Boncuk: 50 TL
Tümü: 110 TL

Rezervasyon için 0216 433 36 93 no'lu telefonu arayabilir ya da ekin@glassfurnace.org adresine mail atabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER