@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.03.2012

Yürüme öncesi ve ilk adım ayakkabıları Robeez'den

Nefes aldıran deriden üretilen Robeez yürüme öncesi ve ilk adım ayakkabıları, bebeklerin her adımıyla esneyip kıvrılarak parmakların yeri kavramasına olanak sağlıyor.

ABD’nin ünlü markası Stride Rite’ın çocuklar için yürüme öncesi ve ilk adım ayakkabıları üreten markası Robeez, bebeklerin ayaklarını korurken, hayatınızı renklendiriyor. Robeez ürünleri, nefes aldıran yumuşak yapısının yanı sıra ayak gelişimine de katkıda bulunuyor.

Amerikan Podiatri Derneği tarafından onaylı olan ayakkabı ve patikler, bebeklerin ayağını korurken, ayak ve bacak kaslarının gelişimine yardımcı oluyor. Nefes aldıran deriden üretilen Robeez patik ve ayakkabıları bebeklerin her adımıyla esneyip kıvrılarak parmakların yeri kavramasına olanak sağlıyor. Ürünler, bilekteki esnek elastik bantları sayesinde de bebeğin ayağından kolayca çıkmıyor, böylece bebekler daha güçlü bir denge kuruyor.

Robeez’in ilk adım ayakkabıları Mini Shoes Serisi, evde ya da oyun grubunda giymek için hem ayakkabı görünümünde hem de yumuşak ve koruyucu yapısıyla ön plana çıkıyor. İçi ve dışı çok yumuşak deriden, tabanı ise çok esnek ve ince kauçuktan üretiliyor.

Robeez’in Organik Serisindeki patikleri ise çok yumuşak deri üzerine yüzde 100 organik pamuklu kanvastan yapılırken motif ve desenlerdeki renkler, su bazlı doğal boyalardan elde ediliyor. Uzmanlarca tavsiye edilen ürünlerin esnek ve kaymaz süet tabanı krom içermiyor ve yıkanabiliyor.

Robeez ürünlerini Stride Rite mağazalarından ya da www.striderite.com.tr sitesinden temin edebilir, 0212 483 04 42 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.



Robeez marka yürüme öncesi ve ilk adım ayakkabılarını görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2