@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.10.2012

Zippy 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu

0-14 yaş grubu çocuklara renkli bir dünya sunan Zippy'nin 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu sezon trendlerini yansıtıyor ve biribiriyle kolayca kombinlenen pek çok alternatif sunuyor. En güzel modeller Pudra.com'da.

Çocuklara eğlenceli ve stil sahibi bir görünüm vaat eden Zippy'nin 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu'nda yer alan her bir parça, sezon trendlerini yansıtıyor. "Tea Time" (Çay Saati), "Back to School" (Okula Dönüş), "Princess Academy" (Prenses Akademisi) temalarının yanı sıra Basics ve Denim koleksiyonlarıyla küçüklerin her gün rahatlıkla kullanabileceği renk ve modelleri bir araya getiriyor.

"Tea Time" (Çay Saati) temasında mavi ve toprak tonları ön plana çıkıyor. Sofistike ve küçük desenler, fırfır ve fiyonklu detaylar İngiliz stilini yansıtıyor.

"Back to School" (Okula Dönüş)
koleksiyonunda kırmızı ve mavi tonları, gri ve krem rengi gibi nötr renklerle kombinleniyor. Erkekler Oxford gömlekler ve kadife ceketler, kızlar ise sezon modasını yansıtan renklerden yağmurluklara ve şık okul çantalarına bayılacaklar.



"Princess Academy" (Prenses Akademisi) teması pembeyi binbir desen ve kumaşla buluşturuyor. Pembe ekose gömlekler, yakası yumuşacık kürklü parlak pofidik montlar, pembe ve gri skinny jean'ler, sportif ama şık prensesler için bire bir.

Denim koleksiyonunda super skinny'den boyfriend kesimine, bootcut'tan loose kesime kadar ayarlanabilir belleriyle birbirinden farklı modeller yer alıyor.

Basic koleksiyonunda hırkalar, polarlar, taytlar, pololar, sweatshirt'ler, balıkçı yakalar rahat ve kaliteli alternatifler olarak miniklerin beğenisine sunuluyor.

Zippy 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu'ndan en güzel modelleri görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2