Pudra.com 10.09.2012

Bebek arabasının da Swarovski'lisi olur!

Bebek arabaları bu defa anneler için şıklık tamamlayıcı bir unsura dönüşüyor. Cyrus Company Bambino bebek arabalarına, tercihe göre ister düz beyaz isterseniz de Swarovski taşlarla süslenmiş olarak sahip olabiliyorsunuz.

Gözlerin hep üzerinde olmasını isteyen anneler için harika bir tavsiyemiz var! Bebeklerin ve çocukların büyüme süreçlerinde en önemli ürün olan bebek arabaları bu defa anneler için şıklık tamamlayıcı bir unsura dönüşüyor.

Bebek arabasının da Swarovski'lisi olur!

Kids by Fatih Kıral mağazalarında beğeniye sunulan Cyrus Company Bambino bebek arabaları, beyazın masumiyetini, tercihe göre ister düz beyaz isterseniz de Swarovski taşlarla süslenmiş örtüleri ile bütünleştiriyor.


Türkiye haricinde Milano, Paris ve New York’ta mağazaları bulunan Cyrus Company markasının üretimi olan Bambino Bebek Arabaları ile anneler gittikleri her yerde gözleri üzerlerinde hissedecek.

Cyrus Company, "Bambino" bebek arabalarının yanı sıra farklı ebatlarda ve özelliklerde bebek çantaları ile koleksiyona önemli bir detay ekliyor.

Cyrus Company Bambino bebek arabası 4300 TL ile 5250 TL fiyat aralığındayken, bebek çantası 1020 TL ile 1275 TL'ye aralığında.


Fatihkiral.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER