@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.07.2012

Doğum ve bebek hediyesi için aradığınız her şey Pofudukbezler’de

Doğum odası süslemeleri, baby shower kurabiye ve kekleri, bebek hediyeleri konusunda hem yaratıcı hem de özel tasarım olan ürünlere sahip Pofudukbezler’le tanıştınız mı?

Yakında bir bebeğiniz olacak ve hummalı bir hazırlık içindesiniz. Belki doğum öncesinde bir baby shower yapacaksınız. Ama bu hazırlığın asıl önemli aşaması da doğumun olduğu gün, evin minik üyesiyle paylaşacağınız hastanesi odası ve ziyaretçileri karşılama ritüeli… Odanın süslenmesi, ziyaretçilere anı mahiyetinde küçük hediyeleri sunulması, hazırlığın bir parçası…

Doğum ve bebek hediyesi için aradığınız her şey Pofudukbezler’de

Ya da bir yakınınızın yakında çocuğu olacak. Peki ama yeni doğan bir bebeğe ne hediye almalısınız? Şık bir paket içinde bebeğin ihtiyacı olabilecek battaniyeden biberona kadar her şeyi bir arada hediye etmeye ne dersiniz?

Tüm bunları nasıl yapacağınız sorusuna gelince… Size harika bir önerimiz var: Pofudukbezler.

12 yıldır lezzetinden ve kalitesinden ödün vermeyen Anadolu yakasının en popüler butik pastacısı Arkadaş Pasta Çiçek'in kurucusu Melal Aloğlu ile reklam dünyasında uzun yıllar çalışmış ve yaratıcılığı temel alan işlere imza atmış olan Didem Özcan'ın aylarca süren araştırmaları sonucu ortaya çıkmış bir marka Pofudukbezler.

Birçok doğum hediyesinden farklı olarak Aloğlu ve Özcan’ın yaratıcılıklarını ortaya koydukları, tamamıyla kendi tasarımları olan hediye paketlerini görmelisiniz. Bayılacaksınız!

Doğum odası süslemek de onları işi. Kız, erkek bebek ya da ikizler için ayrı tasarımlar yapıyorlar. “Pofuduk pasta” ve “pofuduk kurabiyeleri” de hem lezzetli hem de çok şirin görünüyor. Ne de olsa yılların tecrübesine sahip Arkadaş Pasta Çiçek’in elinden çıkıyor! Hem baby shower’lar hem de doğumlar için özel olarak üretiliyor.

Kısacası doğumda oda süsleme, bebek hediyesi konusunda aradığınız her şeyin en şık halini Pofudukbezler’de bulabiliyorsunuz. Ürünleri görmek ve sipariş vermek için Pofudukbezler.com adresine bakabilirsiniz. Bilgi almak için de 0216 541 42 57 no’lu telefonu aramanız ya da info@pofudukbezler.com adresine e-posta göndermeniz yeterli.

Tabii Eflatun Sokak, 3/A Feneryolu-İstanbul adresindeki Pofudukbezler dükkanına uğrayıp her şeye daha yakından bakıp öyle satın alma şansınız da var.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER