Pudra.com 10.04.2012

Godiva'nın bebek koleksiyonu harika

Godiva, bebek koleksiyonu ile hayatın en tatlı anında yakınlarınızın yanında olmanıza yardım ediyor. Bebek bekleyen veya yeni doğum yapan yakınlarınızın mutluluğuna Godiva'nın sevimli şeker kutularıyla leziz bir katkıda bulunabilirsiniz.

Godiva, bebek bekleyen ya da yeni doğum yapan yakınlarının mutluluğuna leziz bir katkı yapmak isteyenler için özel bir koleksiyon hazırladı. Godiva tutkunları pembe ve mavi olarak hazırlanmış bebek koleksiyonuyla, hayatın en tatlı anlarında da sevdiklerine güzel bir armağan vermenin keyfini yaşayacaklar. Türkiye’de geliştirilen koleksiyon çok sevildiği için Avrupa’daki Godiva mağazalarında da satışa sunulacak.

Godiva'nın bebek koleksiyonu harika

Godiva’nın bebek koleksiyonu için özel olarak emzik ve sevimli ayı şekillerinde tasarlanan mavi ve pembe kutularını, el yapımı trüf ve pralin trüf çikolatalarıyla doldurabilir, çikolatanın keyfini sürdükten sonra tatlı bir anı olarak bu sevimli kutular ile bebeğinizin odasını süsleyebilirsiniz.

Ayrıca bebek bekleyen anneler de baby shower partileri için tasarlanan stantlarda sevdikleriyle bu özel koleksiyonu paylaşabilirler. El yapımı trüf ve pralinlerle bezeli, pembe ve mavi renklerdeki klasik royal box'lar özel bir hediye seçmek isteyenler için ideal.

Godiva tutkunları, birbirinden güzel deri kutular arasından da seçim yapabilirler.

Godiva bebek koleksiyonu, Godiva’nın Nişantaşı, Akmerkez, Suadiye, Harvey Nichols, Bebek ve İstinyepark mağazalarında çikolataseverleri bekliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER