@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.01.2013

Hamile olduğunuzu açıklamanın eğlenceli yolları

Hayatınızın bu en özel haberlerinden birini ailenize ve arkadaşlarınıza duyururken biraz yaratıcı olmaya ne dersiniz? Pudra.com’un sizin için eğlenceli önerileri var.

Hamile kaldığınızı öğrendiğinizde bunu ilk söyleyeceğiniz kişi, büyük ihtimalle eşiniz olur. Hele ki beklenen bir hamilelikse bu, sonucu aldığınızda birlikte heyecanlanacağınız kişi odur. Gelelim, hayatınızdaki diğer önemli insanlara… Aileniz ve arkadaşlarınıza… Hayatınızın bu en özel haberlerinden birini duyururken biraz yaratıcı olmaya ne dersiniz?

Hamile olduğunuzu açıklamanın eğlenceli yolları

Pudra.com’da hamile olduğunuzu yakınlarınıza açıklarken seçebileceğiniz eğlenceli yolları bir araya getirdik. Daha fazlası, sizin yaratıcılığınıza kalmış…

Bebek yemeği yapın
Ailenizi ya da arkadaşlarınızı akşam yemeğine davet edin. Ama bu, onların beklemeyeceği gibi, bebek temalı bir yemek olsun. Bebek şeklinde kurabiyeler, mama şeklinde hazırlanmış yemekler sunun onlara. Sonra da misafirlerin, onlara anlatmak istediğiniz temayı anlayıp anlamadıklarını izleyin. Bir anlam veremiyorlarsa, bir şey söylemeden idrak etmelerini bekleyin.

Açıklamanızı belgeleyin
Tüm aileyi mesela bir mangal partisi için bir araya getirin. Sonra hep birlikte fotoğraf çekileceğinizi söyleyin. Makineyi ayarlayın ve herkes poz verirken siz konuşmaya başlayın. Onlar sizin “Herkes patates desin” diye seslenmenizi beklerken siz, “Herkes Ayşe hamile desin!” diye bağırın! Ve herkesin ilk tepkisi fotoğraf karesinde ölümsüzleşsin. Ne dersiniz, çok eğlenceli ve çok yaratıcı, değil mi?

Herkese özel tişört yaptırın
Eve davet ettiğiniz aile bireyleri için “anneanne”, “dede”, “hala”, “dayı” gibi yazıların olduğu baskılı tişörtler hazırlatın. Herkes bir araya geldiğinde onlara hediye paketlerini verin. Herkes pakedini açtığında, sayenizde kazandığı unvanla tanışsın! Yüz ifadelerini ölümsüzleştirmek için kamerayı hazır bulundurun.

Bebeğin ilk fotoğrafını gönderin
Yüz yüze açıklayamayacak durumdaysanız, örneğin farklı şehirlerde ya da ülkelerde bulunuyorsanız, hamile olduğunuzu mail yoluyla söyleyebilirsiniz. Ama bunu daha eğlenceli hale getirmek için bebeğinizin ilk ultrason görüntüsünü de mail’e ekleyip, bebeğinizin ağzından geleceğe dair not yazabilirsiniz. Mail kutusunu açacak kişinin heyecanını tahmin edebiliyor musunuz?

Gerekiyorsa açıklama coşkusunu azaltın!
Hamileliğiniz aileniz tarafından beklenmeyen ya da istenmeyen bir hamilelikse, açıklarken coşkunuzu kendinize saklamanız daha hayırlı olabilir. Hani hep fotoğraf makinesini ve kamerayı hazır bulundurun dedik ya, bu defa bundan vazgeçin. Zira yıllarca hüzünlü suratları albümünüzde taşımak zorunda kalmazsınız böylece. Coşkuyu eşinizle birlikte yaşamayı tercih edin.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER