@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.07.2011

Myfabl’dan masal temalı bebek odaları

Myfabl’ın masal temalı bebek odaları bir harika! Bebeğiniz bir masalın içinde uyansın istiyorsanız sadece en beğendiğiniz masalı seçin.

"Fabl", kahramanları çoklukla hayvanlardan seçilen, sonunda ders verme amacı güden hikaye anlamına geliyor. “Myfabl” ise anne, baba ve bebeğe özel bebek odası ortamı tasarlayan butik bebek odası markası anlamına…

Myfabl, bebek için dokunma duyusunun, iletişim ve gelişim için en önemli duyu olduğunu öne çıkaran anlayışı benimseyerek ortaya çıkmış bir marka. Anne karnında başlayan bu iletişimin bebeğin gelişiminde ilerleyen bir yol olması amacıyla masalları konu alarak hayal gücü ile beraber zenginleştirmeyi amaçlıyor.

Myfabl bebek odaları; bebeklerin özellikle gelişmesi adına farklı materyallere dokunmasını sağlayarak, farklı dokuları keşfetmesine olanak sağlıyor. Aynı zamanda anne ve baba adayının seçmiş veya yazmış olduğu masal kahramanlarıyla bu gelişime hayal gücünü de ekliyor.
Sizin seçtiğiniz masallar içerisindeki karakterler; keçe, ahşap, kadife, saten gibi dokular yoluyla bebeğinizle buluşuyor.

www.myfabl.com

Myfabl'ın masal temalı bebek odası fotoğrafları için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2