Pudra.com 02.09.2011

Stokke’den yepyeni bir konsept: Stokke® Bounce 'n' Sleep

Anakucağı ve günlük yataktan oluşan Stokke® Bounce 'n' Sleep, artık Türkiye’de. Stokke’nin bu yeni ürününü Kanyon ve City’s’de bulunan Nest by Mozaik mağazaları ile seçkin Joker mağazalarında bulabilirsiniz.

Stokke® Bounce 'n' Sleep, bebeğinizle günün her anında bir arada olmanızı sağlayan yepyeni bir ürün. Artık, bebeğinizin rahat uyuduğundan emin olmak için devamlı odaya gidip kontrol etmenize gerek kalmıyor. Bebeğiniz uyanınca sizi yanında göremezse endişesiyle evdeki işlerinizi telaşla yapmanız gerekmiyor.

Stokke’den yepyeni bir konsept: Stokke® Bounce 'n' Sleep

Anakucağı ve günlük yataktan oluşan Stokke® Bounce 'n' Sleep’i, hafif ve kullanışlı olması sayesinde evin her köşesine kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Bu konsept sayesinde, bebeğiniz daima size yakın olmanın konforunu ve huzurunu yaşayacak.

Bebeğiniz uykuya daldığında, oynamak istediğinde, karnı acıktığında veya birazcık şekerleme yapması gerektiğinde The Stokke Bounce ‘n’ Sleep’i bebeğinizin durumuna uygun şekilde ayarlayabilirsiniz.

Bebeğiniz anakucağında uyanıkken oyun oynayabilirsiniz. Uyku vakti geldiğinde ise, anakucağını kolayca geriye yatırarak, bebeğinizi rahatsız etmeden uyku konumuna getirebilirsiniz. Anakucağında kolayca gündüz yatağına dönüşen bir dahili şilte bulunur. Eğer çocuğunuzun yere yakın uyumasını istemiyorsanız, anakucağını gündüz yatağına yerleştirerek de kullanabilirsiniz. Hafif sallanan yapısıyla bebeğiniz mışıl mışıl uyuyabilir. Stokke Bounce ‘n’ Sleep sayesinde bebeğinizle artık daha sakin ve rahat zaman geçireceksiniz.

The Stokke Bounce ‘n’ Sleep’ anakucağını doğumdan itibaren 12 aya kadar, gündüz yatağını da 6 aya kadar kullanabilirsiniz. Her iki ürünün de tekstilleri yıkanabilir. Stokke’nin bu yeni ürününü Kanyon ve City’s’de bulunan Nest by Mozaik mağazaları ile seçkin Joker mağazalarında bulabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER