@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.04.2013

Yaratıcı baby shower fikirleri

Baby shower düzenlemek, üstelik her şeyi çok güzel hazırlamak istiyorsanız en yaratıcı pastalar, cupcake'ler, şekerlemeler, göz alıcı dekor malzemeleri ile misafirlere dağıtılacak hediyeler Pudra.com'da.

Yurt dışından ithal ettiğimiz, bebek doğmadan önce verilen parti, yani baby shower dalgası gittikçe yayılıyor.

Bebeğin gelişinin kutlandığı baby shower'lar için artık özel olarak çalışan organizasyon şirketleri bile var. Sadece bu partiye özel süs ve dekor malzemeleri satıyorlar.

Siz de bir anne adayıysanız ya da çok sevdiğiniz bir yakınınız için baby shower düzenlemek istiyorsanız, muhtemelen her şeyin çok güzel olmasını da istiyorsunuz. Bunun için organizasyon şirketlerinin yolunu tutabilir ya da her şeyi kendiniz hazırlayabilirsiniz. Organizasyon şirketleri size yaratıcı öneriler sunsa da belki sizin aradığınız başka bir şeydir. Evde hazırlık yapacaksanız zaten her şey sizin elinize baktığı için önerilere ihtiyacınız olacaktır.

Her iki durumda da yaratıcı örnekler arayanlar için Pudra.com'da baby shower fikirlerini bir araya getirdik. Şirin pastalar, cupcake'ler, şekerlemeler bir tarafta, göz alıcı dekor malzemeleri ile misafirlere dağıtılacak hediyeler diğer tarafta... Hepsi bir araya gelince insan hangisini seçeceğini bilemiyor.

Yaratıcı baby shower fikirlerini görmek için tıklayın.

Fotoğraflar Pinterest'ten alınmıştır.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2