@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.06.2012

Anneler ve bebekleri için eğlence burada: Miniaktivite.com

Bir bebeğin 6 aydan 4 yaşına kadar olabilecek tüm eğlence ve eğitim aktivitelerini organize eden Miniaktivite.com, çocuklar için atölye çalışmaları, anne-bebek gezileri, parti organizasyonları, okuma günleri ve daha pek çok aktivite düzenliyor.

Her birinin 2 yaşında kızları olan iki kadın, Berrin Özkan ve Semin Arslanoğlu kendi ihtiyaçlarından yola çıkarak Miniaktivite.com’u kurdular. Burada 0-3 yaş arası bebekleri olan annelerin çocukları için tüm eğlence ve aktiviteleri planlıyorlar. Kendi deyimleriyle Miniaktivite.com “taze bir anne-bebek atölyesi”.

Anneler ve bebekleri için eğlence burada: Miniaktivite.com

Bir bebeğin 6 aydan 4 yaşına kadar olabilecek tüm eğlence ve eğitim aktivitelerini organize eden Miniaktivite.com, Bostancı’daki merkezlerinde 6-13 ay, 14-23 ay, 24-36 ay oyun grupları, haftalık atölye çalışmaları, anne-bebek gezileri, parti organizasyonları, okuma günleri düzenlemenin yanı sıra annelere özel ürünler ve dönem dönem annelere evde çocukları ile yapabilecekleri aktivitelere dair öneri bültenleri hazırlıyor.

Miniaktivite.com’da Berrin Özkan ve Semin Arslanoğlu, kendi çocukları için okuduklarını, yaptıklarını, aldıklarını ve yaşattıklarını tüm annelerle paylaşarak hem anneleri hem de bebeklerini sosyalleşmeye davet ediyorlar.

“Mini Aktivite’de hangi etkinlikler var?” derseniz; Miniaktivite.com’a tıkladığınızda karşınıza hayvanat bahçesi gezisi, pizza atölyesi, kurabiye atölyesi, ahşap oyuncak boyama atölyesi, İtalyanca kitap okuma günü, yaza merhaba partisi gibi pek çok eğlenceli etkinlik çıkacak.

Detaylı bilgi almak için Miniaktivite.com adresine bakabilir ya da 0216 527 00 60 no’lu telefonu arayabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER