pudra.com 20.01.2010

Bebeğinizin sağlıklı uyuması için

Bebeğimizin gelişimi açısından oldukça önemli olan uykuyu sağlıklı bir şekilde tamamlaması için yatak çok önemli.

Uyku, bebeklerin fiziksel ve zihinsel gelişimleri açısından son derece önemlidir. Çağın hastalığı alerjiden, bebeklerin sindirim refleksi olan kusmaya kadar pek çok araştırma, miniklerimizin özellikle ilk aylarda, zamanın çoğunu geçirdikleri ilk yataklarının mercek altına alınmasına neden oluyor. Aynı şekilde uyku kadar önemli olan ise bebeklerimizin üzerinde uyudukları yataklarıdır.

Bebeğinizin sağlıklı uyuması için

Bu konuda White and Soft’un geliştirdiği bebek yatağı, uyku dahil, bir bebeğin sağlıklı büyümesi için gereken tüm özellikleri barındırıyor. White and Soft’un kurucusu Cem Akın, baba olmasıyla birlikte önemini kavradığı kendi kızı için araştırıp geliştirdiği ve yepyeni bir ürün gamı olarak tüm bebeklere armağan ettiği bu bebek yatakları ciddi bir açığı da kapatıyor.

Bebek yatakları iki tarafı da kullanılacak şekilde tasarlanıyor. Çünkü uzmanlar, bebeklerin doğumu takip eden ve kusmaların sıkça yaşandığı ilk altı ayda, orta sert bir yatakta yatması gerektiğini söylüyorlar. Bunun gerekçesi, başını ilk bir iki ay oynatamayan bebeğin kusma ya da nefessiz kalma sonucu boğulmasını önlemek. Böylece orta sert yatakta bebeğin başı yatağa gömülmüyor, bu da daima nefes alabileceği bir alan bulmasını sağlıyor. İlk altı ayın sonunda ise bebeğin orta yumuşak bir yatağa geçmesi gerekiyor. Bu da kas-istelet sisteminin gelişimi kadar rahat bir uyku uyuması için de son derece önemli görülüyor.

İşte White and Soft bebek yatağı, bu ihtiyaçlar düşünülerek çift taraflı olarak hazırlanıyor. İlk altı ay orta-sert yatakta uyuyan bebek, 6’ıncı aydan sonra yatağın ters-yüz edilmesiyle bu kez orta yumuşak tarafta yatmaya başlıyor. Ailelerin tercihi doğrultusunda iç yüzeyleri pamuk ve yün kaplı olarak hazırlanan yatak, çıkarılıp yıkanabilen dış kılıfıyla da yatağın temiz ve hijyenik kalmasını sağlıyor. İleride tuvalet eğitiminde de gönül rahatlığıyla hijyenik olarak kullanma imkanı sağlıyor.

Yüzde 100 Türk Malı olan bebek yatağı 270 TL’den başlayarak satılıyor. Online satın almak için burayı tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER