@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.04.2014

Bioplastik oyuncaklar Türkiye'ye geliyor

Yüzde yüz doğal ve bitkisel kaynaklı bioplastik malzemelerden üretilen bebek oyuncakları yakında Türkiye'de olacak. Bu oyuncaklar, bebekler için petrol bazlı plastik oyuncaklardan daha sağlıklı ve çevreye zarar vermiyor.

Bebekleri için daha sağlıklı ve çevreyi kirletmeyen seçenekler arayan anne ve babalar için bioplastik bebek oyuncakları yakında Türkiye'de.

Bioplastik oyuncaklar Türkiye'ye geliyor

Bioserie markasıyla tüketicilere sunulan bebek oyuncakları, yüzde yüz doğal kaynaklı bitkisel plastiklerden üretiliyor.

Mayıs ayında indiegogo.com’da başlayacak olan bir kampanya ile tanıtılacak Bioserie markalı bioplastik bebek oyuncaklar, petrol bazlı plastik oyuncaklardan daha sağlıklı ve güvenli bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

ABD Tarım Bakanlığı'ndan (USDA) sertifika ile onaylanmış yüzde yüz doğal ve bitkisel kaynaklı bioplastik malzemelerden üretilen oyuncaklar, petrol bazlı plastiklerde bulunabilen BPA, PVC, Phthalate, Styren, ağır metal gibi zehirli maddeler içermiyor.

Bioplastik oyuncakların bir başka güzel tarafı da doğa ve çevre için daha duyarlı ürünler olmaları. Oyuncakların hammaddeleri her yıl yenilenebilen (ekilen) bitkisel kaynaklardan elde ediliyor.

2013 yılında Almanya ve ABD’de bioplastik inovasyon ödüllerine aday gösterilen üretim teknolojisi ile üretilen oyuncaklar, sera gazı etkilerini ve karbon salınımını önemli ölçüde azaltıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER