22.01.2018

Kuru ciltli bebek ve çocuklar için avokado ve ayçiçek yağı

Kuru cildi olan bebek ve çocuklar için özel olarak geliştirilen avokado ve ayçiçek yağı özlü ürünlerle çocuklarınızın cildini besleyip rahatlatabilirsiniz.

Her 5 bebekten 1'i çok kuru cilde sahiptir. Eğer sizin de bebeğinizin cildi ekstra kuru, yoğun kaşınan ve kepeklenen bir cilt ise bebeğinizin cilt tipi çok kuru olabilir.

Kuru ciltli bebek ve çocuklar için doğal yağlar

Çok kuru cilt genetik ve çevresel faktörler sebebiyle görülebilmektedir. Bebeğiniz veya çocuğunuzda çok kuru cilt belirtileri varsa, onun cildine özel bir bakım sağlamanız hem çocuğunuzun hem de sizin hayatınızı kolaylaştırır.

Çok kuru ciltlerde tamamlayıcı cilt bakımı önemli

Çok kuru cilde sahip bebekler ve çocukların cilt bakımının ekstra dikkatli ve özenli olarak yapılması gerekiyor.

Kuru ciltli bebekler için avokado yağıDoğru ve etkili bakım için cilt tipine uygun olarak kullanılan nemlendirici ürünleri kullanmanın yanında cilt tipine uygun şampuan ve temizleme ürünlerinin kullanılması da cildin kurumasının önlenmesi amacıyla kritik bir öneme sahiptir.

Tüm bu nedenlerle çok kuru cildi olan bebeklerin ve çocukların cilt bakımı için eczanelerde bulunabilen ve çocuklara özel olarak geliştirilen cilt bakım ürünleri kullanılabilir. Bunlardan avokado, ayçiçek yağı özlü ürünler çocukların cildini besler ve rahatlatır. 

İlgili haberlerimiz:

Tıklayın: 
Evde bebek bakımında dikkat edilecekler
Bebeğinizle evdeki ilk günlerde sizleri neler bekliyor? Bebeğinizin ilk günlerini paniksiz ve rahat geçirmek için yazımızı mutlaka okuyun.

Tıklayın: Bebeklerde ve çocuklarda sık görülen cilt hastalıkları
Çocuklarda görülebilen pişik, atopik dermatit, egzama, cilt lekeleri ve bilinen diğer tüm cilt hastalıkları hakkında merak edilenler Pudra.com'da.

Tıklayın: Bebeklerde ve çocuklarda egzamanın belirtileri
Bebeklerde ve çocuklarda egzamanın belirtileri neler? Çocuğu egzamalı olan anne babalar çocuklarını yıkarken, onlara giysi seçerken nelere dikkat etmeliler? Yanıtları Pudra.com’da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER